در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا میداند 《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بیشتر پسر میخوره دوسداری چی باشی؟ البته ابجیم سه هفته جلوتر از منه شکل جمجمه بچش مث مال تو بود ...
سونو احتمال پسر داد ولی سر بچه قبلیم احتمالش برام اشتباه بود
در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا میداند 《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》
فکر کنم پسره بازم میگم هیچی صد در صدی نیست انشالله سالم باشه گلم
ممنون .میدونم من خودم ازصدای قلبش حدس زدم پسره ولی دکترنامردی کردفپری صداقلبش روقطع کردجنسیتش روتشخیص ندم من با صدای قلب راحت میتونم متوجه بشم ولی یک لحظه پخش کرددرحدچندتپش
عزیزم منم تشخیص صد در صدی ندادم حتی سنو هم احتمال خطا داره چه برسه به نظریه ناب و جمجمه انشالله هر چ ...
عزیز جان این سونو بالایی هم میگید تشخیصتون چیه؟