2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت از روی نظریه ناب رو کیا بلدن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10917 بازدید | 110 پست
نی نی من چیه؟ 🥲

اوخییی 

دلم رففف 

بچه شماهم شبیه پسرهه  از  مدل جمجمه  سرش حدس زدم، 

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
اسی چند هفته ته؟

۱۲ هفته و ۱ روز

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سفیدی چشمت به زرد میزنه یا ابی؟

آبی

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》
اوخییی  دلم رففف  بچه شماهم شبیه پسرهه  از  مدل جمجمه  سرش حدس زدم،

الهی عزیزم ان شاءالله خدا نصیب شما هم کنه😍🤍

فکر نمی‌کردم بشه،شُد🥺خُداشُکر🤍این زندگی ما رو کجا بُرد🥺خداشُکر🤍یا رب نظر تو برنگردد 🫀🤲🏻
نگفتن احتمالا چیه جنسیتش

احتمال پسر داد

ولی برای بچه قبلیم همین دکتر تشخیص اشتباه داده بود تو ان تی

aاینم مال منه 😍

برا شما دختره 😍😍😍

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد