2777
2789
عنوان

یعنی دخترم مشکل داره؟🥺

281 بازدید | 13 پست

دخترم ۵ سال و نیمشه لباس کاملا پسرونه و اسباب بازی پسرونه دوست داره  پسر زیادی ام اطرافمون نیست که همبازیش باشن🥺یعنی مشکل داره؟چیکار کنم🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اکثرا ماشین اینا داشتم لباسا پسرونه بچه گی هم کپی پسرا بودم تا گوشمو سوراخ نکردن همه میگفتن ماشالله پسرتونه😑

بزرگ شدم روحیات و خلقیاتم عوض شد 

گر نگهدار من آن است که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد.. خدایا من کسیو جز تو ندارم خودت نگهدار من همسرم و زندگیم باش🥺❤

پسرا ام تو این سن لاک میزنن پس مشگل دارن؟

عزیزم اون هنوز فرق پسر دختر نمیدونه و اینکه کنجکاو خسته از لباسای دخترونه دوس داره چیز جدید ببینه 

گر نگهدار من آن است که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد.. خدایا من کسیو جز تو ندارم خودت نگهدار من همسرم و زندگیم باش🥺❤

منم بچه بودم تیپم کلا پسرونه بود🙂بابام برام ماشین و اسباب بازی پسرونه می‌خرید حتی به همه میگفتم من پسرم😂اصلا نگران نباش 

از نام کاربری دو نفر استفاده میکنند😊👌  دکتر انوشه راست میگه که : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️
منم بچه بودم تیپم کلا پسرونه بود🙂بابام برام ماشین و اسباب بازی پسرونه می‌خرید حتی به همه میگفتم من ...

تا چه سنی اینجوری بودین؟علاقه خودتون بود یا همبازیه پسر داشتین؟

چجوری بود؟میشه بیشتر توضیح بدین

لباس پسرونه میپوشید  اصلا دامن دوس نداشت  قشنگترین لباس دخترانه هم براش میخرید مامانم نمیپوشید 

ان شالله  سال ۱۴۰۲ شکوفایی تمام خواسته هام🙏🏻