2777
2789
عنوان

زیاد بودن حجم کیسه آب توروخدا بیاید

3380 بازدید | 22 پست

خانما من حجم کیسه آبم ۲۲ هست 

رنج طبیعیش تا ۲۴

الان هفته ۲۵ بارداریم تو آنومالی هم گفت بالاس ولی دکتر بچرو چک کرد گفت سالمه دوباره پریروز رفتم سونو بازم گفت بالاس عددش ۲۲ بود گفت ممکنه دیابت داشته باشی که آزمایش دادم دیابت ندارم 

خیلی نگرانم نکنه بچم مشکلی داشته باشه؟ 

هم تو آنومالی هم تو سونوی پریشب گفتن بچه سالمه غربالگریامم اوکی بوده 

کسی مثل من بوده؟نگرانم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر سونوگرافم گفت حجم کیسه آب کم بشه بچه مشکل کلیه داره و حجم کیسه زیاد بشه مشگل گوارش داره . انشالا که مال شما سالم باشه به سلامتی فارغ بشی گلم

😍روزتان سرشار از افکار زیبا😍
بچه مشکلی نداره؟

همه مث هم نیستن عزیزم اما من ۳۴هفته بودم بچم حرکت نداشت رفتم دکتر اکو کرد حرکت نداشت باز و وقتی رفتم سونو گفت حجم کیسه آب خیلی زیاده و اورژانسی سزارین شدم اما بچم تو همه سونو ها سالم بود ولی بعد زایمان دفع نداشت و انسداد روده داشت. پارسال همین موقع ها یه پام بیمارستان بود یه پام خونه. الان بعد یکسال و سه تا عمل بچم سالمه خداروشکر

دکتر تو آنومالی گفت مشکلی نداره گوارشش

یعنی روده هاش رو دیدن؟ دور شکمش نرماله ؟ انشالا که مال شما مشکلی نباشه پس نگران نباش استرس برات خوب نیس خودمم این استرس رو کشیدم

واسه منم بهداشت گفت زیاده دوباره رفتم سونو دکتر سونو گفت مشکلی نداره بچه درشته کیسه ابم بزرگه بخاطر بچس

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍

من هفته 32 زیاد بود 23 بود

ایندومتاسین خوردم هفته36 شده بود اب دورش 26

38 هفته زایمان کردم

خطری نداره اگه معده رودشو دیدم ن هیچ مشکلی نداره بچت

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستید؟ ممنون دوستای خوبم.