2777
2789

من فوق لیسانس مهندسی آب دارم خانه دارم. هر دو دوره دولتی خوندم. 

بابام پیشنهاد داد برو زبان انگلیسی دانشگاه غیرانتفاعی بخون. هزینشم میده. چون میگه لیسانس زبان بگیری میتونی هم تدریس کنی هم مترجم بشی حتی دورکاری

حالا سوالم اینه اگه بخام از ترم اول برم باید همه درسا رو امتحان بدم مثلا ادبیات فارسی، تاریخ، معارف باید دوباره دانشگاه امتحان بدم؟؟؟ 

آخه قبلا پاس کردم این درسا رو دانشگاه دوباره باید پاس کنم؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تطبیق میخوره واست دروس عمومی ولی قبلش بازار کار رشته زبانو برسی کن شنیدم کلاس های آموزشگاه حقوق کمی ...

کلاس زبان که اصلا مسخرس کار حساب نمیشه 

مگراین که خیلی  ماهر باشی خصوصی کار کنی و ازمون استخدامی بانک و اموزش پرورش قبول بشی 

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم
بنده مترجمی دولتی خوندم  ولی بیکاری تو رشته زبان زیاده مگر این که زبان چینی و روسی بخونی

ببخشید زبان آلمانی چطور ؟ ارزش داره بیخیال یادگیری انگلیسی بشم و آلمانی شروع کنم ؟

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
ببخشید زبان آلمانی چطور ؟ ارزش داره بیخیال یادگیری انگلیسی بشم و آلمانی شروع کنم ؟

زبان انگلیسی حتما یادبگیر زبان بین المللی 

زبان المانی خوبه  هنوز بازارکارش اشباه نشده

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم
زبان انگلیسی حتما یادبگیر زبان بین المللی  زبان المانی خوبه  هنوز بازارکارش اشباه نشده

مرسی🌹 به نظرتون  میتونم همزمان با هم بخونم ؟

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
ی خورده سخته ولی امکانش هست

مرسی مهربون 🥰💖💖