2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وام خوداشتغالی از کمیته چهاردرصد 100تومن ماهی ی تومنه ولی من هنوز دنبالشم شش ماهه میدوم انگار هیچی 

من برا خیاطی میخام

غم غلط کرده به توسر زده مگه من مُردم،نمیدونی قلب من توقلب تو حل شد رفت،خنده بایدخوش کنه جاشو تو اون صورت ناز،تو نخندی آخه من دلخور میشم ازخودم،دورت بگــــــــردم باید اون لبای تو واسم بخندن،تا گلا بازم ب باغچه دل ببندن،مگه میشه تو بخای چیـــــزی بگم نه!!!،دورت بگـــــــــردم بایداون لبای تو واسم بخندن
بانک ملت ۱۰۰ باضامن، اسمش هم فرابانک ملت ،۵۰هم بدون ضامن اگر حقوق بالای۱۰تومن باشه

عزیزم بعنی الان من برم بانک ملت ۵۰ تومن وام بخوام و همسرمم  ده تومن حقوق داشته باشه ضامن نمیخواد؟

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤
وام خوداشتغالی از کمیته چهاردرصد 100تومن ماهی ی تومنه ولی من هنوز دنبالشم شش ماهه میدوم انگار هیچی&n ...

چقدر زیاد شش ماه 

من با اقساط مشکلی ندارم زیاد 

کمیته بیشتر ب اونایی میده که خرج ضروری داشته باشن مثل شما که برای اشتغال هست 

برای مسکن فکر نکنم

ممنون عزیزم خیلی لطف کردید.چقدر باید تو نوبت باشم

کاراش همه اینترنتی اگر ضامن نخواد،خیلی زود ما دوهفته اس اقدام کردیم امروز پیام اومد بریم برای هویت بانک نهایت تا چند روز دیگه واریز میشه

کاراش همه اینترنتی اگر ضامن نخواد،خیلی زود ما دوهفته اس اقدام کردیم امروز پیام اومد بریم برای هویت ب ...

عزیز میشه لطف کنی  مراحل اینترنتی و برام توضیح بدی؟ما شدید دنبال وامیم اگر این جور بشه از خدا میخوام به هرچی میخوایی برسی؟

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤