2777
2789
عنوان

بارداری رنگارنگ من

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 30 پست
تا کی باید بخوابی من دوماه بخاطر هماتوم خوابیدم مردم از خجالت مامانم آنقدر غذا برام پخت آدم دوست دا ...

احتمالا باید بخوابم تا زایمانم

چون طولش۳۱میلی متر بود سرکلاژ نمیشه

اما خطرناکه عددش کمه باید ۴۰اینا باشع

تا کی باید بخوابی من دوماه بخاطر هماتوم خوابیدم مردم از خجالت مامانم آنقدر غذا برام پخت آدم دوست دا ...

دقیقا منم همینطور مامانم غذا میپزه انقد عصابم‌خورد میشه خونمو نمیتونم تمیز کنم

شوهرمم اصلا کمکم نمیکنه جاروبرقی نمیکشه رومم نمیشه ب مامانم بگم بکشه

از لحاظ روحی ام داغونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا باید بخوابم تا زایمانم چون طولش۳۱میلی متر بود سرکلاژ نمیشه اما خطرناکه عددش کمه باید ۴۰این ...

خیلی سخته بهشت زیر پاته خواهر...

با نی نی سایت پیشرفت میکنی  

البته از این روزها لذت ببر فردا که بدنیا اومد آرزو میکنی یه لحظه بتونی راحت استراحت کنی

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
دقیقا منم همینطور مامانم غذا میپزه انقد عصابم‌خورد میشه خونمو نمیتونم تمیز کنم شوهرمم اصلا کمکم نمی ...

واااا آنقدر حرصم میگیره از این مردا بچه رو میخوان کارو نمی‌خوان

شوهرم ظرفم می‌شست ولی من خودم گاهی پا میشدم روصندلی آشپزخونه می‌نشستم یواش یواش میشستم

اما اصلا جارو برقی نمیکشم کار خودشه

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
نمیدونم دکتر گفت هفته های اخر بودی ختم بارداری میدادم... الان نمیشه کاری کرد 20هفته هستم

من چرا استرس گرفتم!

راهی نداره از دور گردنش ورش دارن 🤯🤯🤯

من هفته هشتم بارداریمم تحمل اینجور اتفاقا ندارم تو رو خدا برام دعا کنید 🥲🥲🥲🥲

منم سر بچه ی اولم توی سرش کیست بود کلی با استرس چند ماه رو گذروندم دوباره گفت توی ماه ۷ سونو بده خیلی از این کیستها آب میشه.خدا رو شکر پسرم سالم بود.سر پسر دومم بازم گفتن کیست تو سرش.آزمایش سل فری دادم اکی بودم بعدم بدون استرس طی کردم و پسرم سالم به دنیا اومد.این سونوگرافیا فقط استرس به جون آدم میندازن.نگران نباش تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نمیوفته.ان شاالله به خیر میگذره و سالم بغلش میکنی

بیاین از رنگارنگی بارداریای من بگم که از من بدتر هس ولی خداتونو شکر کنین.سال ۹۸حامله شدم پوچ شد کورتاژ شدم بعد ۶ماه باز حامله شدم سر ۲۱هفته زایمان زودرس و سزارین شدم بعد ۱سال باز حامله شدم حاملگی سوم با وجود سرکلاژ باز زایمان زودرس شدم در ۲۱هفته و ۳بچه رو تو این چند سال از دست دادم ولی خداروشکر مطمنم هر کس یطور امتحان میشه 

منم دهانه رحمم کوتاهه نمیشه هم سرکلاژ کرد فقطباید تااخر بارداری استراحت  مطلق باشم انقد دلم می ...

منم تو بارداری نه ماه تمام استراحت مطلق بودم حتی اجازه حمام رفتن تنهایی هم نداشتم خیلی سخت بود 

حتی اون 10میل؟ بند ناف رو چه کنم؟؟    

با افزایش سن بارداری باید کیست کوچیک و کوچیکتد بشه و بعد جذب بشه

دیگه بند نافم خدا باید کمکت کنه دکترت بهت اسپرین داده تا جریان خونرسانی ب جنین بهتر بشه

گرید جنین چند بود؟ بچه دختره؟

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

با افزایش سن بارداری باید کیست کوچیک و کوچیکتد بشه و بعد جذب بشه دیگه بند نافم خدا باید کمکت کنه دک ...

گرید جنین نمیدونم چیه  

دختره بله

9مهر رفتم سونو بریچ بود الان سفالیک هست چرخیدینی شیطنت کرده اونم دور خودش چرخونده منو سکته بده اه

گرید جنین نمیدونم چیه     دختره بله 9مهر رفتم سونو بریچ بود الان سفالیک هست چرخیدینی شیط ...

انشالله دوباره بچرخه بند ناف از دور گردنش باز بشه

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد