2777
2789
عنوان

ژل گونهههه

608 بازدید | 71 پست

بچه ها کی زده عکس قیل و بعدش داره بفرست ببینم حس میکنم گونه به همه نمیاد د خیلی استرس دارم 

هر طرف یه سی سی بزنم یا یک و نیم؟ 

تجربه دارا کمک کنن لطفا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ژئو کره ایی فکنم 

برند معتبر زیر سی سی ای 2500 نداریم ازین برندای الکی نزن گوله میشه تو زیر پوستت البته از بین میره ها ولی یکی دوماه زمان میبره تا صاف بشه 

نورامیس یا پرفکتا بزن

باع...
برند معتبر زیر سی سی ای 2500 نداریم ازین برندای الکی نزن گوله میشه تو زیر پوستت البته از بین میره ها ...

میدونم الان هزینش و ندارم ولی کار این دکترو دیدم خیلی طبیعی میزنه خوشم اومد حالا این دفعه رو بزنم ببینم چطوریه

هر چندماه تمدید میکنید؟ و چه ژلی زدین 

اسمشو یادم نیس ولی خرداد ماه زدم سی سی ۱/۵ فعلا نرفتم ترمیم هنوز همونجوری مونده

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
هنوز مونده؟ میشه فقط از گونت عکس بدی  چقدر تغییر کردی؟

اره مونده خیلی تغییر کردم اگه هستی بزارم زود بردارم

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡