2777
2789
عنوان

به من گفت خدا به دادش برسههه😣😐

199 بازدید | 5 پست

تو محیط کارم یکی بهم پیشنهاد داد پسر خوبی بود پولدار تحصیل کرده خوشتیپ ولی یه حسی داشتم و من با یکی دیگه آشنا شدم و بعدش فهمید... ازون موقع همیشه تیکه میندازه منو میبینه تو سلف با دوستش بود گفت خدا به دادش برسه و ب من نگا کرد اینی ک باهاش ازم یک سال و نیم کوچیکتره ولی دوسش دارم خیلی بم برخورد من چمه ک اینجوری میگه ولی حس میکنم اون بیشتر دوسم دارهههه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید منظورش تو بوده که گفته خدا بدادت برسه نکنه طرفتو میشناسه و چیزی ازش میدونه و ناراحتته

آره هردومونو میشناسه ی بارم استوری گذاشت با کسی باش ک ترس ازدست دادنشو نداشته باشی

آره هردومونو میشناسه ی بارم استوری گذاشت با کسی باش ک ترس ازدست دادنشو نداشته باشی

بنظرم در مورد طرفت بیشتر شناخت پیدا کن احتمالا تو عالم پسری چیزی ازش میدونه این بنده خدا که تو نمیدونی 

باع...
بنظرم در مورد طرفت بیشتر شناخت پیدا کن احتمالا تو عالم پسری چیزی ازش میدونه این بنده خدا که تو نمیدو ...

شیطونه 🥴ولی دوسش دارممم چیکار کنم 

این پسره وقتی منو با همکارای پسر دیگم حرف میزنه ناراحت میشه خیلی خوبه از منم سرتره ولی من دیگه با این رل زدم 😐