بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آرگو خوبه من دارم با اوتلاین ولی خب جفتی سرور میخوان اگر تلگرام داری میتونی از اونجا برداری
وزن اولیه 68 وزن فعلی 55 وزن هدف 55🍓 هر سیاره مدار خودش رو داره که شبیه هیچکس دیگه نیست! سحر لحظهایه که بعد از شب طولانی اولین بارقه نور به یه سیاره میتابه! طلوع در مدار هر سیاره در زمان مخصوص خودش اتفاق میفته و هر کدوم در مسیر مخصوص خودشون به دنبال سحر خودشون هستن … من در جستجوی سحر خودم هستم ...🍓
داخل تلگرام قسمت جستجو Argo رو سرچ کنید میاره ....نحوه استفادشم هست با عکس توضیح دادن
وزن اولیه 68 وزن فعلی 55 وزن هدف 55🍓 هر سیاره مدار خودش رو داره که شبیه هیچکس دیگه نیست! سحر لحظهایه که بعد از شب طولانی اولین بارقه نور به یه سیاره میتابه! طلوع در مدار هر سیاره در زمان مخصوص خودش اتفاق میفته و هر کدوم در مسیر مخصوص خودشون به دنبال سحر خودشون هستن … من در جستجوی سحر خودم هستم ...🍓
بله عزیزم .داخل تلگرام قسمت جستجو Argo رو سرچ بزنید میاره براتون بعد داخل کانالشون توضیح دادن با عکس نحوه استفادش چطوره