2777
2789

خانه ویلایی حیاط ماشین رو موقعیت عالی فقط قدیمیه و کلنگی. واحد طبقه ی سوم با پارکینگ تمیز و با امکانات بالا و موقعیت خوب. متراژ خانه ی ویلایی ۱۰۰ متر. واحد ۹۱ متر. تاحالا اپارتمان زندگی نکردم. شما بودین کدومو میگرفتین

تعداد رای : 84
نظرسنجی
واحد
24
28%
ویلایی
60
71%
ماهمیشه مجبور نیستیم با همدیگه موافق باشیم، اما مهم اینه که یاد بگیریم به هم احترام بذاریم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ویلایی رو میگرفتم بازسازی میکردم 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

ویلایی

خونه بابام ویلاییه خودم اپارتمان

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
ویلایی رو میگرفتم بازسازی میکردم 

خونه رو بگیریم دیگه هیچ پولی برای بازسازیش نمی مونه..

ماهمیشه مجبور نیستیم با همدیگه موافق باشیم، اما مهم اینه که یاد بگیریم به هم احترام بذاریم..

ویلایی 

چون حیاط داره و باصفاس 

چون مال خودته و هرجور بخوای زندگی میکنی 

چون دراینده میتونی بکوبی و چند طبقه بسازی 

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

ویلایی بگیر ۵ سال ۱۰ سال دیگه پول دستتون اومد بازسازی کنید و بالاشم یه طبقه بسازید

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘 

اگه ویلاییه تو بافت قدیمیه و برای ساختش به دردسر میوفتی و باید عقب نشینی کنی یا تا تجمیع نشه نمیتونی بسازی آپارتمانو بگیر

ولی اگه در اینده قابله ساخته ویلایی قطعا بهتره ولی تو کوچه و پس کوچه های تنگ و باریک و بافت قدیمی اصلااا نگیر

خواهش میکنم اگه سیاست زنانه بلدید یا یه آگاهی و فکر عاقلانه ای به من بگید🙏❤من خیلی خیلی ساده ام هیچکی نبود چیزی بهم یاد بده
خونه رو بگیریم دیگه هیچ پولی برای بازسازیش نمی مونه..

بخر فعلا برو توش بشین چندسال دیگه یه پولی جمع کن بازسازیش کن یا بکوب از نو بساز

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
ویلایی  چون حیاط داره و باصفاس  چون مال خودته و هرجور بخوای زندگی میکنی  چون دراین ...

خیلی قدیمیه و امکانات کابینت تمیز و.. نداره پولم نمی مونه که بخوایم خرجش کنیم. از یه طرف واحده خیلی شیکه دو دل شدم شوهرمم میگه هرچی تو بگی