2777
2789

بالا میاد

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

بچه شمام سمت چپه؟😄

مال من گرایشش ب چپ منه. اصلا دلم نمیاد رو پهلو چپ بخوابم یجوری با دستوپاش فشار میده قشنگ داره میگ مامان له شدم اونوری شو😂

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه شمام سمت چپه؟😄 مال من گرایشش ب چپ منه. اصلا دلم نمیاد رو پهلو چپ بخوابم یجوری با دستوپاش فشار ...

تیکرامون مثل همه اما من ۶روزو تو ۶هفته مونده😁

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

من الان هفته 26 هستم بچم همش پایین نافمه یا اطرافش هفته قبل بالا بود الان حدود چهار روزه افتاده پایی ...

نه عزیزم کلا بالاس بچم فعلا پایین نیومده

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
تیکرامون مثل همه اما من ۶روزو تو ۶هفته مونده😁

ووویییی اره😍😃 خدا برات حفظش کنه عزیزم

واقعا شیش روز دیگ زایمانته استرس نداری؟ من ۳هفته دیگ بخیه های سرکلاژم باز میشه همون روزا زایمانمه ب ۶ هفته نمی‌رسه 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

نه عزیزم کلا بالاس بچم فعلا پایین نیومده

من خیلی نگرانم دیگ خودم خودمو استراحت مطلق کردم کاش دوباره بیاد بالا اصلا سه کف دست از زیر سینه ام پایینتره یهو ی روز صبح بیدار شدم دیدم بالای شکمم خالی شده

[QUOTE=256436893]ووویییی اره😍😃 خدا برات حفظش کنه عزیزم واقعا شیش روز دیگ زایمانته استرس نداری؟ من ۳هفته دیگ بخیه ه ...[/QUOTE]

مرسی خوشگلم همچنین

باورت نمیشه اصلا عین خیالم نیس همچنان میرم سرکارو با آرامش خریدای آخرو میکنم 😁

بسلامتی انشاالله نی نی تپلی به وقتش سالم بیاد بغلت

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

من خیلی نگرانم دیگ خودم خودمو استراحت مطلق کردم کاش دوباره بیاد بالا اصلا سه کف دست از زیر سینه ام پ ...

نگران نباش عزیزم

برای منم اینجوری هست که بالای نافم سفت و پر هست بعد یه روز شل و انگار خالیه

نگران نباش عزیزم برای منم اینجوری هست که بالای نافم سفت و پر هست بعد یه روز شل و انگار خالیه

خیلی ممنون عزیزم امیدوار شدم همش میگفتم نکنه زایمانم شروع بشه اینقد پایینه

خیلی ممنون عزیزم امیدوار شدم همش میگفتم نکنه زایمانم شروع بشه اینقد پایینه

نه انشالله چیزی نیس

خواستی برو پیش دکترت یه سونو بنویسه خیالت راحت بشه