2777
2789
عنوان

همسرم میگه....

1465 بازدید | 113 پست

تو تاپیکای قبلیم هست که چققققققققدر دلم بچه میخواد و همسرم اقدام نمیکنه، چند روز پیش یه حرفی زد که خیییییییییییلی دو دل شدم ، گفت ما تا الان راحت بودیم و خوش گذروندیم تمام دوستان که بچه دارن همیشه مینالن که از وقتی بچه دار شدیم زندگی نکردیم و فلانی خوش به حالت که با همسرت تنهایین. حالا ترس افتاده به جونم که نکنه ما هم اقدام کنیم و بعد پشیمون بشیم

God help me to be strong enough not to lie to myself 

ن پشیمون نمیشی

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه لذت بچه رو که بچشی تازه پشیمونم میشی که چرا دیراوردم

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡

راس میگه پشیمون میشی همش دردسره

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

شک نکن بچه سختیای خودشو داره

ولی بستگی بخودت داره

چقدر دوست داشته باشی

من خودم همه سختیاشو با دنیا عوض نمی کنم

اگه بچه دار نشی

یه جایی 

یه وقتی

یه سنی 

جای خالیشونو حس می کنی که دیگه کاری نمی تونی بکنی

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

به نظر من درسته وقتی بچه بیار که با شوهرت همه کارایی ک دوس داری انجام داده باشی

با بچه دیگه از خیلی چیزا باید بزنی

میبینی هوا سرده گرمه فلانه نمیشه بیرون رفت مثلا

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

ای خداااا نگو 

درسته خیلی سخته ، درسته تو رابطتون ممکنه فاصله بیوفته

حتی یه مدت جدا بخوابید 

ولی انقدرررر شیرینه حتی لحظه ای از بچه دار شدن پشیمون نیستم شاید گاهی غر بزنم که اه قبلا راحت بودیم و اینا ولی پشیمون نه

تازه بعد بچه دار شدن همه جا هم مسافرت رفتیم

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

ب سبک زندگی خودت ربط داره

یکی مثل مجردیش خوشگذرونی نداش قبل بارداری خوشگذرونی نداش بعد بچه هم همینه چون متاسفانه مدلم اینه از بچگی جایی نبردنم براهمین عادت ندارم. بلعکس کساییو میشناسم با وجود بچه چ عشقو حالی دارن. با بچه هم میشه باورکن

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡