2777
2789
عنوان

اصفهان بدویین

447 بازدید | 13 پست

سلام اصفهان های عزیز برا درمان سوختگی کجا باید بری تو اصفهان جایی ک واقعا خوب باشه.ممنونم

~اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب ~    مَرا اَز مَـن رَهــــایَم کُن... سَر تا پا بِه عِـ♡ـشق خُود دْچارم کن...الله♡

سلام عزیزم بیمارستان امام موسی کاظم

تیکر بارداری نیست...تیکر ذهنی عروسیمه💍❤...انشالله خدا به همه پدر و مادر خوب،برادر و خواهر خوب و همسر خوب،جهیزیه خوب،زندگی ایده آل و مهم تر از همه سلامتی بده...برای منم با دل های مهربونتون دعا کنید صاحب زندگی خوبی بشم...ممنون🤗😍۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم می افته من مودووونم👻👻👻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام باید بری بیمارستان سوانح سوختگی  خیلی سوختی؟

اسمش سوانح سوختگیه؟

صورتم دو هفته یک بار میسوزه ب علت شیمی درمانی

~اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب ~    مَرا اَز مَـن رَهــــایَم کُن... سَر تا پا بِه عِـ♡ـشق خُود دْچارم کن...الله♡
فکر کنم اونو باید بری پیش یه دختر پوست خوب 

دکتر خوب پوست اصفهان کیه

دکتر اصیلیان و دکتر جویا اگه دستتون بهشون برسه

مطبشون کجا میشه

دکتر خوب پوست اصفهان کیه

سرچ کنید گوگل جویا میشه دروازه شیراز ولی نوبت به هیچ عنوان نمیده الکی نرو 

میگه تو سایت باید نوبت بزنی ک ما هرچی تلاش کردیم نشد 

اصلیانو یه سرچ بزن اصلیان فکر کنم الزهرا هم هست

سرچ کنید گوگل جویا میشه دروازه شیراز ولی نوبت به هیچ عنوان نمیده الکی نرو  میگه تو سایت باید ن ...

اوکی 

ممنون