2777
2789
عنوان

تعریف دقیق از زود انزالی آقایان

8456 بازدید | 13 پست

سلام دوستان. کسی میدونه تعریف دقیق از زودانزالی چیه؟!

بعضیا میگن از لحظه معاشقه و ملالعبه باید حساب کنی که چقدر طول میکشه. بعضیا میگن نه از لحظه معذرت میخوام دخول باید حساب کنی. حالا دو تا سوال دارم. اگر زنو شوهری قبل از رابطه معاشقه و لمس و... داشته باشن دخول باید چقدر طول بکشه؟ و اگر معاشقه نداشته باشن چی؟

در کل میخوام بدونم به چندبار رفت و برگشت میگن زود انزالی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم با دخول زیر سه دقیقه ارضا بشن ، یعنی زودانزالی  حالا قبلش معاشقه باشه  ، انزال با ...

پس یعنی همسر من که با معاشقه با سه چهار بار رفت و برگشت ارضا میشه زود انزالی داره؟😭

الان ۸ ساله همینطورن. به نظرتون درمان میشن؟ فقط اگر بار دوم بخوان رابطه داشته باشن حدود ۵ دقیقه طول ...

نگران نباش این مشکله خیلی از مردهاست 

بله میره دکتر با دارو کنترل میشه 

اول بهش داروی موضعی میده اگه خوب نشد قرص 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌

🟡درمان قطعی زود انزالی :

به دو روش با دارو و بدون دارو ❗

زود انزالی نوعی اختلال عملکرد جنسی است که می تواند بر کیفیت زندگی جنسی یک زوج تأثیر بسیار منفی بگذارد ! این وضعیت ممکن است باعث ایجاد سرخوردگی، افسردگی و اضطراب در مردان شود و نارضایتی زوجین را افزایش می‌دهد. 

♦️قویترین داروی گیاهی انزال زود رس و تقویت اندام جنسی 

دکتر میر حسین کاظمی

شماره تماس و هماهنگی :

09367461816

🟡درمان قطعی و کاملا گیاهی ✴️زودانزالی ✴️ :

♦️به دو روش با دارو و بدون دارو

بدون هیچ گونه عوارض ❗

درمان زود انزالی در آقایان از طریق مهندسی درمان ❗ 

( ریشه یابی مشکل توسط پزشک متخصص ، تجویز داروی کاملا گیاهی ، اصلاح سبک زندگی و الگوهای رفتاری )

دکتر میر حسین کاظمی

متخصص طب مکمل

شماره ی تماس :

09367461816