2777
2789
عنوان

بچها امکان داره جنین سقط بشه بدون خون ریزی و لکه بینی باشه مادر؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2268 بازدید | 32 پست
نه بابا چه حرفا مگه میشه بچه برون خونریزی سقط شه اونم بچه ۱۲ هفته  این فکرا چیه دختر خوب

تو سایت دیدم نوشته بود که بچش مرده بوده داخل ده هفته بدون خون ریزی اینل ان تی فهمیده😔😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیوونم من 

عزیزم از این استرس ها همه مامانا دارن ولی سعی کن خودتو سرگرم کنی تا نی نی هم آروم باشه...کسایی که تو بارداری زیاد استرس دارن بعدا بچشون نا آروم میشه و اذیت میشن

معتقد به تناسخ 💫..هرکی میخواد نقاشیشو میکشم دوستان ❤
عزیزم از این استرس ها همه مامانا دارن ولی سعی کن خودتو سرگرم کنی تا نی نی هم آروم باشه...کسایی که تو ...

اخه میدونی من از اول علایمی نداشتم الانم ندارم فقط یکمی شکمم بزرگتر شده 

اخه میدونی من از اول علایمی نداشتم الانم ندارم فقط یکمی شکمم بزرگتر شده 

بهتر بابا علائمش مزخرفه همه از خداشونه بارداریشون راحت باشه...دختر خاله من ۳ تا پسر اورد سر هیچ کدومشونم هیچ علائمی نداشت حتی هوس هیچی هم نمیکرد😁

معتقد به تناسخ 💫..هرکی میخواد نقاشیشو میکشم دوستان ❤

عزیزم این فکرا طبیعیه چون هنوز نی نی خیلی ریزه و حرکتشو حس نمیکنی ولی نگران نباش و برای آرامش خودت فقط بسپارش به خالقش و دیگه به هیچی فکر نکن. همیشه براش آیت الکرسی و 4قل بخون و این شعر رو زمزمه کن: گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. فقط اینکه استرس های الکی تو بارداری بعدا روی اخلاق نی نی اثر میذاره و بچه ناآروم میشه و گریه میکنه و اذیت میشی پس تا میتونی حال روحیتو خوب نگه دار. انشاالله بسلامتی بغلش بگیری و لپ نرمشو ببوسی. فقط به بوی گردنش فکر کن... ای جان