2821
2789
عنوان

شما چرا بیدارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 61 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آره سه الو نیمشه بخاطر نخوابیدن میگه میدونم که دلش نمیخواد بخوره به زور قورت میده

الهی عزیزم انشالله خدا حفظش کنه

خواهرزاده ی منم ساعت ۱۱میخوابه ساعت ۶صبح بیداره مادرشم بیدارمیکنه 😁 بد عادت کرده 

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍

خوابم نبرذ پاشدم جارو اشپزخونه زدم و ظرف گذاشته بودم واسه صبح اونا رو هم شستم لباساي شسته را تازدم و تميزي ميز و كابينت ها الانم دراز كشيدم نماز بشه بخونم ٦و ربع هم  بايد پاشم به خاطر مدرسه بچه ها

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

[QUOTE=256403767]الهی عزیزم انشالله خدا حفظش کنه خواهرزاده ی منم ساعت ۱۱میخوابه ساعت ۶صبح بیداره مادرشم بیدارمیکنه  ...[/QUOTE

خواهرزاده من ۱۱بیدارمیشه ۱۰بیدارمیشه تا ۴ ۵ بیداره

خوابم نبرذ پاشدم جارو اشپزخونه زدم و ظرف گذاشته بودم واسه صبح اونا رو هم شستم لباساي شسته را تازدم و ...

ایول بخدا الان لباس میشوری

شب چه حکایت قشنگیست ادم را وادار به فکر کردن به اونی میکنه که عزیزترینه:)

پسرم نمیخوابه، از ۹ شب تا حالا بیداره😐سه ماهشه😐

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز