2821
2789
عنوان

شما چرا بیدارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 61 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ایشالا بسلامتی عزیزم من دخترم بیداره تازه حوس گردو کرده داره میخوره😞

سلامت باشی عزیزم

ان شاءالله به زودی خوب شه

دوستان‌لطفا‌برای‌عاقبت‌بخیر‌شدنم‌یک صلوات بفرستین.
ایشالا بسلامتی عزیزم من دخترم بیداره تازه حوس گردو کرده داره میخوره😞

گردو این وقت شب 😁😁 

چند سالشه ؟

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍

خوش بگذره عزیزم⁦♥️⁩😘

من خودم ظهر به بابام گفته بودم دلم کوبیده با گوشت کبابی میاد خواب بودم تا الان اومد بیدارم کرد گفت برات گرفتم میترسم سرد بشه برو بخور 

دیگه اومدم دارم میخورم و توی سایتم

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.
خوش بگذره بهتون😍 من چند هفته مریض بودم خوابم زیاد بود الان یکم بهتر ک شدم بیخواب شدم🙆

ممنون عزیزم

خداروشکر که بهتری

خوش بگذره عزیزم⁦♥️⁩😘 من خودم ظهر به بابام گفته بودم دلم کوبیده با گوشت کبابی میاد خواب بودم تا الا ...

ممنون عزیزم

ای جانم چه بابای مهربونی،سایشون مستدام

و منی که تازه بیدار شدم 😁😂

🎀:°•❀°━━━━┓                                                                     𝗧𝗛𝗘 𝗟𝗜𝗧𝗧𝗟𝗘 𝗣𝗥𝗜𝗡𝗖𝗘👼:ɪ'ᴠᴇ ʜᴇᴀʀᴅ ᴛʜᴀᴛ ʜᴜᴍᴀɴ ᴀʀᴇ ɴɪᴄᴇ ᴊᴜsᴛғʀᴏᴍ ᴀ ʟᴏɴɢ ᴅɪsᴛᴀɴᴄᴇ, ʜᴏᴡ ʟᴏɴɢ?𝗧𝗛𝗘 𝗙𝗢𝗫🦊: sᴏ ʟᴏɴɢ ᴛʜᴀᴛ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ɴᴏ ᴍᴏʀᴇ sᴇᴇ ᴇᴍ.                                                       ┗━━━━°❀•°:🎀.                                                      I ʟᴀᴜɢʜ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴛᴏ ᴍᴀᴋᴇ ᴛʜᴇ ᴡᴏʀʟᴅ ᴄʀʏ🙂

انشالله سفرتون بی خطر به سلامتی برین وبرگردین

من ترشی درست میکردم 

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
سفر بی خطر همسرم آنفولانزا گرفته انقدر سرفه کرد بیدار شدم دم‌ نوش براش درست کردم

ممنون عزیزم

تنشون سلامت

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز