2777
2789
قبل ازدواج شاغل بودم بعدش کار کردن رو گذاشتم کنار چون معتقدم آقایونی که خانوم شاغل دارن از یسری خرج ...

پول میده تو جیبی به طور مثال یه تومن این پول جمع میکنی یا خرج لباس آرایشگاه میکنی یا برا خونه خرید آذوقه هم میکتی

پول میده تو جیبی به طور مثال یه تومن این پول جمع میکنی یا خرج لباس آرایشگاه میکنی یا برا خونه خرید آ ...

حقوقش رو میزنه به کارتم از روش برای همش هزینه میکنم هم خرج خودم هم خونه هم پس اندازو ... یه مقداری هم خودش اول برمیداره برای قسطا و اینکه پول تو جیبش باشه برای خرید خونه و بنزین و ازین دست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزبزم همون اول آشنایی رک گفتی دوس داری مدیریت خرج مخارج دست خودت باشه 

اول آشنایی فقط گفتم بعد ازدواج قصد کار کردن ندارم بعد ازدواج تو دوران عقد هرجا میرفتم و هرخرجی داشتم همونموقع میگفتم بزنه به کارتم بعد خودش گفت اینجوری سخته استرس میگیرم یجا باشی پول لازم من نت نداشته باشم یا سرم شلوغ باشه اگه موافقی هرماه یه مقداری بهت ماهیانه بدم دیگه منم گفتم یه مقدار از پیش تعیین شده ممکنه خرجام کم و زیاد بشه نمیشه از قبل تعیین کرد گفت پس حقوقم میزنم برات دست خودت باشه کلا

اول آشنایی فقط گفتم بعد ازدواج قصد کار کردن ندارم بعد ازدواج تو دوران عقد هرجا میرفتم و هرخرجی داشتم ...

چه خوب . کاش بیشتر مردا اینجور باشن اعتماد کنن به خانمها . البته بعضی خانمها واقعا ولخرجن آقایون حق دارن ندن 😅 ان شالله همیشه ز ندگی خوبی داشته باشید

چه خوب . کاش بیشتر مردا اینجور باشن اعتماد کنن به خانمها . البته بعضی خانمها واقعا ولخرجن آقایون حق ...

مرسی عزیزم همچنین خودت . درسته بعضیا ولخرج هستن خودشون رو خراب میکنن پیش همسرشون