2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما جیب من یا اون نداریم، هرچی درمیاریم با هم خرج میکنیم. تو زندگی و همه چیزش شریکیم خب...

چیزی برای خونه و خودم نیاز بود جور در اومد من میخرم، یکسری چیزهارو هم همسرم... بخوایم خرج بزرگی هم انجام بدیم هرچی داریم رو میزاریم وسط و براش تصمیم میگیریم...

قبل ازدواج شاغل بودم بعدش کار کردن رو گذاشتم کنار چون معتقدم آقایونی که خانوم شاغل دارن از یسری خرج و مخارج در میرن و توقع کمک مالی دارن از خانومشون . روحیه امم جوری نبود که بگم پول منو تو نداره چون واقعا در نظرم مردی که همه نیازای خانومشونو تامین میکنه جنتلمن تره و اون سبک زندگی رو بیشتر دوست داشتم .همسرمم خودکار بهم پول میداد

عزیزم منظورم خرج هایی هست که هر خانم لازم داره، نه خرج خونه

خب عزیزم  گفتم که... همه خرجها...خرج خونه و خودم. مثلا خرید لباس و لیزر و... یوقت میبینی خودم حساب کردم و یوقت پیش اومد همسرم حساب میکنه... مونده به شرایطمون که واسه کدوممون جور در بیاد.