2777
2789

مشکلات مالیمون انقدر زیاده کار شوهرم ازاده شبانه روز کار میکنه ده سال بیشتره داره کار میکنه گاهی وقتا دو سه روز نمیخابه ولی پول نداریم برکت تو زندگیمون نیست با اینکه خیلی کار میکنه و ادم خیلی خوبی هست ولی ادمای بیشرف خیلی پولدارن خدا کجاست ما رو ببینه

حتما برنامه ریزی ندارید یا مشکلی هست عدالت تکوینی خدا میگه هرچی بیشتر تلاش کنی بیشتر موفقی

شب پنجشنبه بود شبی که خدا تو رو توی دلم گذاشت انشب همه ملائکه نوید آمدن یار مهدی عجل الله را دادند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین هیچکس مث من‌نا امید نبود حتی گفتم وجود نداری کلی حرف زدم بهش اما بازم تو اوج نا امیدی گفتم خدا فقط ی کلمه باور میکنی در عرض ۲ ساعت کل زندگیم تغییر کرد❤❤❤البته مالی نبود فقط بدونید خدا همه جا هوای بنده هاشو داره

اللّه بهتون روزی بده آمین با خدا حرف بزن خدا بزرگه فدات شم

بخدا روم نمیشه دیگه به شوهرم بگم خدا هست خدا ما رو میبینه خسته شدیم دیگه بمیرم براش دو دیقه استراحت نداره هی میگم خدایا کمکمون کن و نمیکنه پس خدا کجاست نمیشنوه صدای منو 

ببین هیچکس مث من‌نا امید نبود حتی گفتم وجود نداری کلی حرف زدم بهش اما بازم تو اوج نا امیدی گفتم خدا ...

به خود خدا قسم من اینطوری نبودم انقد ک وضعمون بدتر شد دارم میگم پس چرا درست نمیشه خدا ک بزرگه و تواناس چرا مشکلامون حل نمیشن 

عزیزم خدا تو رو میبینه چه خوشحال باشی چه ناراحت . چه مشکل مالی داشته باشی چه نداشته باشی . 

بعضی وقتا خدا به کسایی که بیشتر دوسشون داره مشکلات بیشتری میده تا رشد کنن

الانم اگه احساس میکنی زندگیت خوب پیش نمیره ، حتما یه قبل و بعدی داره که فقط خدا میدونه 

اصلا نباید از مهربونی خدا ناامید شی . فقط به خودش توکل کن

حتما برنامه ریزی ندارید یا مشکلی هست عدالت تکوینی خدا میگه هرچی بیشتر تلاش کنی بیشتر موفقی

اخه اصن خرج نمیکنیم کار شوهرم ازاده مشتری نداره اصلا خرج منو بابام میده اونم ک اصن خرجی نداره مشتری هم بیاد پولش خرج دوباره ی کار میشه

عزیزم خدا تو رو میبینه چه خوشحال باشی چه ناراحت . چه مشکل مالی داشته باشی چه نداشته باشی .  بع ...

ایشالا واقعا اینطوری باشه خیلی ناراحتم هی میکم کاش بمیرم‌نبینم شوهرم انقد اذیت باشه انقد شوهرم ناراحت باشه دیگه امیدمونو ب خدا از دست دادیم 

ایشالا واقعا اینطوری باشه خیلی ناراحتم هی میکم کاش بمیرم‌نبینم شوهرم انقد اذیت باشه انقد شوهرم ناراح ...

حتما خیلی سخته واست

نگران نباش همه این روزا میگذرن . بعد یه روز میرسه به خودت میگی چرا قبلا اینطوری فکر میکردم

ادما کلا توی سختی ها خیلی از خدا شاکی میشن ولی بعدش موقع خوشی ها پشیمونی میاد سراغشون 

این نا امیدیه بدترش میکنه . امام علی میگن بزرگترین گناه، ناامیدی از رحمت خداس

حتما خیلی سخته واست نگران نباش همه این روزا میگذرن . بعد یه روز میرسه به خودت میگی چرا قبلا اینطوری ...

خیلی سخته خیلی جونم در میاد وقتی میبینم انقد خستس بعضی شبا ک بعد دو روز میاد ک بخوابه توی خواب بدنش از خستگی همش میپره اصلا ارامش نداره همش بدنش خسته و کوفتس بمیرم‌واسش