سلام من تازه ازدواج کردم شوهرم خیلی مرد خوبیه خونوادشم خوبن ولی خونوادش خیلی فرق میزارن بین منو جاریم و شوهرم و برادرشوهرم اصلا تو عمرشون ب شوهرم ی ریال پول ندادن شوهرم از بچگی رفته سرکار و همش میچپونن تو دهن برادرشوهرم جاریمم هر چی بهشون چیز میگه بیشتز میخوانش ولی من اگ چیزی بشه برام زبون در میارن چرا ادما اینطورین براشون هر کاری میکنی اخرم اونیو میخوان ک بی ثمره انگاری دستمون نمک ندازه با اینا چطوری باید رفتار کرد؟؟؟؟
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........
عزیزم بی تفاوت باش اصلا انگار این کارشون نمی بینی سخته ولی چاره ای نیست مطمئن باش خدا به دل شکس ...
والا هر کاری میکنیم خدا نگاه نمیکنه شوهرم شبانه روزی کار میکنه گاهی وقتا دو روز سه روز میشه نمیخوابه وفقط کار میکنه ولی هیچ پول نداریم هیچ برکت نداریم کارش ازاده اصلا اوضاع خوب نمیشه گاهی وقتا شک میکنم ک خدا وجود داره و نگاهمون میکنه
ولشون کن فقط هرچی گفت آدم حساب نکن انگار ندیدیشون ک اصلا حرفشون بشنوی
شوهر من تک پسره مامانش منو با عروس عمو های شوهرم مقایسه میکرد
اینا دشمنای ما هستن
تقدیر به خودتون واگذار میکنم...اما یه حرفی هست...مولانا میگه که؟شما پشت سرمن حرف میزنید..غیبت میکنید ..ونمیتونید حرفاتون رو به خودم بگید از عاجزی مثل من می ترسید ...اما ازخدا نمیترسید .هر کسی ک از خدا نمیترسه من به خدا میسپارم....