2777
2789
عنوان

خونواده شوهر

135 بازدید | 8 پست

سلام من تازه ازدواج کردم شوهرم خیلی مرد خوبیه خونوادشم خوبن ولی خونوادش خیلی فرق میزارن بین منو جاریم و شوهرم و برادرشوهرم اصلا تو عمرشون ب شوهرم ی ریال پول ندادن شوهرم از بچگی رفته سرکار و همش میچپونن تو دهن برادرشوهرم جاریمم هر چی بهشون چیز میگه بیشتز میخوانش ولی من اگ چیزی بشه برام زبون در میارن چرا ادما اینطورین براشون هر کاری میکنی اخرم اونیو میخوان ک بی ثمره انگاری دستمون نمک ندازه با اینا چطوری باید رفتار کرد؟؟؟؟

دوری و دوستی

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بی تفاوت باش اصلا انگار این کارشون نمی بینی سخته ولی چاره ای نیست مطمئن باش خدا به دل شکس ...

والا هر کاری میکنیم خدا نگاه نمیکنه شوهرم شبانه روزی کار میکنه گاهی وقتا دو روز سه روز میشه نمیخوابه و‌فقط کار میکنه ولی هیچ پول نداریم هیچ برکت نداریم کارش ازاده اصلا اوضاع خوب نمیشه گاهی وقتا شک میکنم ک خدا وجود داره و نگاهمون میکنه

ولشون کن فقط هرچی گفت آدم حساب نکن انگار ندیدمشون ک اصلا حرفشو بشنوی  شوهر من تک پسره مامانش م ...

من مادر شوهرم دوسم داره خونواده شوهرم خیلی دوسم دارن ولی حرصم میگیره ک اون محل نمیزاره و انقد دوسش دارن و همه کار براش میکنن ولی واسه شوهر من نه

ولشون کن فقط هرچی گفت آدم حساب نکن انگار ندیدیشون ک اصلا حرفشون بشنوی 

شوهر من تک پسره مامانش منو با عروس عمو های شوهرم مقایسه میکرد 

اینا دشمنای ما هستن    

تقدیر به خودتون واگذار میکنم...اما یه حرفی هست...مولانا میگه که؟شما پشت سرمن حرف می‌زنید..غیبت میکنید ..ونمیتونید حرفاتون رو به خودم بگید از عاجزی مثل من می ترسید ...اما ازخدا نمی‌ترسید .هر کسی ک از خدا نمیترسه من به خدا میسپارم....
این سختی ها تو زندگی همه هست شرایط خیلی سخت شده ولی توکل بر خدا درست میشه دلداری نمیدم واقعا میگم مط ...

امیدوارم هر جا که هستی زندگیت پر از ارامش و اسایش و رفاه بشه .....بخدا ک دلم واسه شوهرم میسوزه شانس از خونواده ک نیاورد هیچ خدا هم بهمون هیچ نداد