2777
2789
عنوان

تروخدا یه لحظه بیاید.

363 بازدید | 16 پست

دوستان من عروسی برادرم بود دوشب نتونستم بخوابم بعد روز عروسی ارایشگر بهم گفت خیلی چشمات زرده. الان چند روزی از عروسی میگذره زردی کمتر شده اما بازم هست. یه بارم پنج سال پیش که عروسی خودم بود نتونستم شب بخوابم بازم چشمام خیلیییی زرد بود. رفته رفته بهتر شد. من فک میکردم مشکلی نیست اما ارایشگر بهم گفت خطرناکه الان زدم نت دیدم علامت یرقان و هپاتیت میتونه باشع. یه وقتایی هم حس میکنم زرده اما فک میکردم مال بیخوابی هست. ب نظرتون از چیه. باید برم دکتر اما میترسم چیز خطرناکی باسع 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه بخاطر کبد باشه یا هپاتیت یا ... پیگیری کنی بد نیست چون زردی چشم هم طبیعی نیست

چرا استراحت میکنم بهتر کیشه.  تو نت اصلا نزده میتونه از بی خوابی باسع 

نه عزیزم منم همینجور بودم دکتر اولش خیلی منو ترسوند چون آنزیم کبدیم به شدت بالا بود امکان هپاتیت بود ولی بعد متوجه شدم‌سنگ صفرا دارم‌واون باعثش شده شماهم یه آزکلی  آنزیم کبد بدید واگه لازم بود سونو کامل شکمی هم بدید اصلنم هم ترس به خودت راه نده 

اول وآخر خودتی وخدا تماااام
نه عزیزم منم همینجور بودم دکتر اولش خیلی منو ترسوند چون آنزیم کبدیم به شدت بالا بود امکان هپاتیت بود ...

اره یه دکتر خوب هست عمومیه اما از همه چی سر درمیاره میرم پیش اون اگه لازم بدونه حتمان میفرسته پیش متخصص