2777
2789
عنوان

خانومای نی نی سایتی چشوووونه

421 بازدید | 33 پست

خشم پنهان ‌دارن و قشنگ آدم حس میکنه پشت هر کاربری یه قمه دستشون هست بابا یه کم لطیف تر 

چه خبرتونه 

هورموناتون بدید تنظیم کنند

اکثر آدمهایی که مارا رنج میدهند،رنج کشیده هایی هستن که نتوانسته اند از زخم های خود عبور کنند

😂😐من مژلومم بوخودا

‌کـاربـر sʜɪɴɪᴄʜɪ هسـدم    ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌你永远不明白,因为你不是我的地方! ‌‌ᴀʀᴍʏ.ʙʟɪɴᴋ.ᴏᴛᴀᴋᴜ  ‌ ‌       ب تــنهـایــی میـدرخـشـم .! ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌تایپ :ɪɴᴛᴊ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                              ناشناسم :   https://harfeto.timefriend.net/16726587839566

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا این همه خشم از کجا میاد اگر میشد از خشم انرژی گرفت با خشم خانوما میشد نیروگاه زد

اکثر آدمهایی که مارا رنج میدهند،رنج کشیده هایی هستن که نتوانسته اند از زخم های خود عبور کنند

نی نی سایت نی ک کف تگزاسه

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان میان برات گزارش های خوشگل میزنن(البته بی جنبه ها)بعدم تعلیقت میکنن

زن ها عجیب ترین موجودات هستن....اصلا همین ک سخت ترین کارها خونه داری و بچه داری رو انجام میدن و بابتش نه حقوق میگیرن و نه حتی تشکر میشنون و هر روز تکرارش میکنن خیلی عجیبه...اینک میتونن در عین حال هم بیرون کار کنن هم خونه، هم بچه داری کنن پر..یو..د  بشن درد بکشن گوش شنوای تمام اعضای خانواده باشن و باز محبت کنن.خیلی عجیبه  درحالی ک قلبشون هزار تیک شده باز بلند شن موهاشونو شونه کنن و با دهن باز ریمل بزنن و بخندن.در ظاهر موجودات نرم و نازکی هستن اما اگ بخان به چیزی برسن بزرگترین و سیاه ترین هیولا هارو قورت میدن.اینک تا سر حد مرگ تو رابطه ای که یه جاش میلنگه سکوت کنند.اگه بخان تابلو ترین دروغ هارو هم باور میکنن و اگه نخان خود خدا هم با سند و مدرک بیاد پایین باور نمیکنن .اینک هزار بار می‌بخشنت اینک با نصف چیزهایی که وانمود میکنن راضی ان اصلا راضی نیستن .وخدا با خلقت زن ها حجت رو تو آفرینش برای هممون تموم کرد
نی نی سایت نی ک کف تگزاسه

😂😂😂👍🏼

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞