2777
2789
عنوان

امروز پام پیچ خورد و شکست .

1126 بازدید | 22 پست

امروز بیرون بودم ، پام تو کفش پیچ خورد و استخوان روی پام شکست ، پام رو گچ گرفتم، ولی نمیدونم چطور با عصا برم دستشویی، چند بار امتحان کردم ولی تعادل ندارم و اگر کسی نباشه میخورم زمین.  

کسی تجربه داره ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم امروزپام شکست ب بدبختی دسشویی میرم

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
دستشویی فرنگی داریم . واکر ندارم قراره از کسی قرض کنم ، واکرش جلوش چرخ داره ، واکر چرخدار روی سرامیک ...

فکر نکنم من سادشو امتحان کردم  باعصا فکر کنم واسه این که نیفتی باید موقع راه رفتن خودتو به جلو خم کنی ولی در کل سخته

وااای برای من استخون پنجم پام شکسته ، خیلی درد داره . بدتر که نمیتونم برم دستشویی

دارم با گریه تایپ میکنم خیلی درد دارم

نمیدونم چجوری بخوابم.

ب توهم قرص ناپروکسن داده

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
به من هیچ قرصی نداده .فقط گچ گرفت . 

ورم نداشتی؟

دارم با گریه تایپ میکنم خیلی درد دارم نمیدونم چجوری بخوابم. ب توهم قرص ناپروکسن داده

برای من دو انگشت بالاتر از انگشت کوچیکه پام شکسته ، پام تو کفش پیچ خورد. 

خیلی سخته که محتاج دیگران شدم ، یه دستشویی نمیتونم برم ، من کمرم هم مشکل بیروزن زدگی دیسک داره ، وقتی عصا میگیرم دستم حالت لی لی میرم به کمرم فشار میاد درد میگیره. نمیدونم چه خاکی تو سرم بریزم..😭