2777
2789

ماندن نکات خوب:اسم مادر بالاسر بچه ها هست و تروخشکشون میکنم،بدون کار کردن ماهی ده تومن میگیرم که البته بیشترش برای خرج بچه ها میره.خورد و خوراک و سقف از شوهره. 

ماندن نکات بد:از نظر جنسی کمبود دارم چون اگه شوهر نداشتم میگفتم تکلیفم معلومه و شوهرم ندارم ولی وقتی دارم و سمتم نمی یاد یا رابطه جنسی راضی کننده نیست بیشتر اذیت میشم.مالی کم می یارم.از نظر رفتاری اذیت میکنه چون خشونت کلامی داره و به من و بچه ها استرس میده و بچه هام مشکل اضطراب شدید دارن بخاطر رفتاراش ولی وقتایی که میرم چون میخواد خودشو خوب نشون بده مهربونتر میشه با بچه ها.بخاطر خیانتاش حال روح و حال جسمم داغونه و خوب نمیشم و نمیتونم به بیخیالی بزنم خودمو.

رفتن نکات خوب:حس غرور و افتخار شدیدی بهم دست میده و عزت نفسم میره بالا و حس آزادی از قفس بهم دست میده.

رفتن نکات بد:چون جامکانم دقیق معلوم نیست و باید کار پیدا کنم استرس مالی و کار پیدا کردن برام هست که یعنی آینده چجوری از نظر مالی و جای استقرار بگذرونم.بچه هام البته مخصوصا بزرکه که حالیشه و یه پسر 11 سالست استرس میگیره و میگه نرو، نمیدونم چجوری توجیهش کنم هرجور بخوام ذهنشو آماده کنم گریه می افته.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با همه چیزش میشه کنار اومد فقط خیانت کارو خراب می‌کنه برای جدایی هم با همه چیز کنار میام به جز گریه ...

آره دقیقا این دوتا مسئله آدمو بدجوری تو تنگنا میزاره.. انقد ۵کر میکنم هرروز مغزدرد گرفتم

موندنت خوبی انچنانی نداره ولی بعد جدایی یسری چالشای بزرگ هست اگر مطمعنی میتونی از پسش بر بیای جداشو 

بعد جدایی هم رفتارش با بچه ها بدتر میشه اون خوبی موقتیه

پسرت هم یواش یواش اماده کن از نظر ذهنی و بلاخره کنار میاد با این موضوع

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

بمونی بهتره 

بالا سر بچه هات هستی

اینقدر استرس و اضطراب دارن 

اگر بری و پیش شون نباشی چقدر حالشون بدتر میشه

یا حتی اگه پیش خودت باشن به خاطر نبود جا و خورد و خوراک و پول اذیت میشن 

خودتم الان رفاه بیشتری داری طلاق بگیری سختی میکشی

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

بمونی بهتره بالا سر بچه هات هستیاینقدر استرس و اضطراب دارن اگر بری و پیش شون نباشی چقدر حالشون بدتر ...

ای خدا... نابودم... کاش آدم بود.  چقد عادی بودن و خوب بودن برای بعضیا سخته😔💔

من جات بودم وقتی رفتم شرط مالی برای برگشت میزاشتم 

مثلا ماهی ۲۰ بهت بده 

البته باز بسته به درآمد طرف داره ولی کسی که خیانت می‌کنه حتما پول تو جیبش زیادی کرده که رفته سمت خیانت

پسرارو با خودت ببر، مخصوصا اون که وابسته ات هست

اتفاقا بهش گفتم، میگه نه. میگه فقط نرو. واقعا نمیدونم روزی خواستم برم چجوری قبلش ذهن این بچه بیچاره رو آماده کنم

ای خدا... نابودم... کاش آدم بود. چقد عادی بودن و خوب بودن برای بعضیا سخته😔💔

ان شاالله شوهرت درست شه 😔😔💔💔

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

من جات بودم وقتی رفتم شرط مالی برای برگشت میزاشتم مثلا ماهی ۲۰ بهت بده البته باز بسته به درآمد طرف د ...

والا پارسال چهارتومن میداد که با رفتنم کرد ده تومن. الانم که پیششم انقد منت میزاره این ده تومنو، میگه هیچکی به زنش انقد نمیده. گفتم یادت رفته که برای اینکه دل منو نرم کنی به موندن پولمو بیشتر کردی وگرنه آدم دلش زخمی نباشه با پول کمتر هم میسازه ولی همین ده تومن رو من کم می یارم با سه تا بچه.. هرچی میگم حرف خودشو میزنه و میگه ندارم قسط دارم.