ماندن نکات خوب:اسم مادر بالاسر بچه ها هست و تروخشکشون میکنم،بدون کار کردن ماهی ده تومن میگیرم که البته بیشترش برای خرج بچه ها میره.خورد و خوراک و سقف از شوهره.
ماندن نکات بد:از نظر جنسی کمبود دارم چون اگه شوهر نداشتم میگفتم تکلیفم معلومه و شوهرم ندارم ولی وقتی دارم و سمتم نمی یاد یا رابطه جنسی راضی کننده نیست بیشتر اذیت میشم.مالی کم می یارم.از نظر رفتاری اذیت میکنه چون خشونت کلامی داره و به من و بچه ها استرس میده و بچه هام مشکل اضطراب شدید دارن بخاطر رفتاراش ولی وقتایی که میرم چون میخواد خودشو خوب نشون بده مهربونتر میشه با بچه ها.بخاطر خیانتاش حال روح و حال جسمم داغونه و خوب نمیشم و نمیتونم به بیخیالی بزنم خودمو.
رفتن نکات خوب:حس غرور و افتخار شدیدی بهم دست میده و عزت نفسم میره بالا و حس آزادی از قفس بهم دست میده.
رفتن نکات بد:چون جامکانم دقیق معلوم نیست و باید کار پیدا کنم استرس مالی و کار پیدا کردن برام هست که یعنی آینده چجوری از نظر مالی و جای استقرار بگذرونم.بچه هام البته مخصوصا بزرکه که حالیشه و یه پسر 11 سالست استرس میگیره و میگه نرو، نمیدونم چجوری توجیهش کنم هرجور بخوام ذهنشو آماده کنم گریه می افته.