2777
2789
عنوان

کرونا

153 بازدید | 13 پست

سلام  .

اونایی که کرونا گرفتین حس بویایی داشتین؟ چندروز طول کشید تا ازبدنتون خارج بشه؟

هنوزم قشنگترین چشا واسه مامانمه🙂............ من حالم خوبه چشام الکی شلوغش میکنه.
نه تا مدت ها حس بویایی نداشتم یک ماه تمام طول کشید تا خوب شم بعدشم همش ضعف و بیحالی و.... لعنتی خیلی ...

من حس بویایی دارم .

هنوزم قشنگترین چشا واسه مامانمه🙂............ من حالم خوبه چشام الکی شلوغش میکنه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس احتمال زیاد کرونا نیست آنفولانزا یا سرماخوردگیه

اخه دکتر گفت ازمایش بده بعد که جوابشوبردم گفت کروناست

پس احتمال زیاد کرونا نیست آنفولانزا یا سرماخوردگیه

یعنی ممکنه دکتره اشتباه کنه جواب ازمایشو ببرم پیش ی دکتردیگه؟

عزیزم شما چه دکتری رفتی سرگیجه و فراموشیت خوب شد ؟

اعصاب و روان.

بله الان ک شکر دارو میخورم تحت نظرم

سرگیجه تو توضیح میدی چجوری بود؟ دائم گیج بودی؟

دقیقش مثلا نشسته بودم فکرمیکردم تو قطارم .

تقریبا کل روز سرگیجه داشتم یا سرپا ک بودم یک لحظه همهدچی دورسرم میخرید با گرفتن از دیوار خودمو کنترل میکردم