2777
2789
عنوان

بدویین بگین بگیرم ازش یا ن؟ یه پسرس

195 بازدید | 26 پست

یه پسره تو مطب. هعی زومه روم میخاد شماره بده منم خوشم اومده ازش چ کنم؟ 😶

چجوری نخ بدم ک ضایع نباشه؟؟ 😂😐 لبخند میزنه منم خندم میگیره خو🤣🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توهم با چشات اشاره کن ک بیا اینجا بشین

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 
چیکار میکنن پس با دود اتیش حرف بزنن با هم؟

فک میکردم توی خیابون و جاهای عمومی دیگه کسی پیگیر نمیشه اکثرا توی اینستاگرام یا اکیپا آشنا میشن 😑

کاشکی بد نشود آخرِ این قصه‌ی بَد🖤🔆
تو شریت بگیر اگه داره 😂😂

ایول خخخ

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 
شت د فاک. دیگ مامانمم باهامه برعکس😑چ کنم

پاشو گوشیتو بگیر برو بیرون مطب به مامانت بگو یه زنگ به فلان رفیقم باید بزنم شاید این پسره دنبالت بیاد بیرون  فقط یکم طولش بده که پسره بتونه بیاد چند دیقه بعد ‌..نه اینکه دو دیقه ای بیای تو 

🙂🙂