الیزابت_بیگم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/12 تعداد پست: 5550 عنوان I have English question! please come in 506 بازدید | 23 پست پیشاپیش تشکر🙏🏻 ترجمه اینا👈🏻 catching up with a friendWe had alot of catching up to do=? 🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر" یکی هم بود عکس پروفایل من بود کاش عوض کنه 1401/07/30 | 21:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الیزابت_بیگم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/12 تعداد پست: 5550 When is the last time you talked to him?هم ترجمه ش بگید لطفا و هم اینکه فک میکنم جمله باید اینجوری میبود""Did you talk to him.......? 🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر" یکی هم بود عکس پروفایل من بود کاش عوض کنه
hopefulfafa عضویت: 1401/06/25 تعداد پست: 1622 یعنی خیلی خبرا داشتیم که به هم بگیمCatch up with a friendیعنی گفتن خبرهای زندگیمون به یه شخصمعمولا کسی که خیلی وقته ندیده بودیمش
الیزابت_بیگم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/12 تعداد پست: 5550 یعنی خیلی خبرا داشتیم که به هم بگیم ممنونChaching up to do?سوال دومم روهم ی نگاه بنداز ممنون😗 🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر" یکی هم بود عکس پروفایل من بود کاش عوض کنه
baharkhanumoooo عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 913 When is the last time you talked to him? هم ترجمه ش بگید لطفا و هم اینکه فک میکنم جمله باید اینجوری ... اخرین باری که باهاش صحبت کردی کی بود؟ لایک نکنید لطفا😘تیکر برای رسیدن به هدفمه😍
hopefulfafa عضویت: 1401/06/25 تعداد پست: 1622 When is the last time you talked to him? هم ترجمه ش بگید لطفا و هم اینکه فک میکنم جمله باید اینجوری ... When did you talk to himWhen was the last time you talked to him
hopefulfafa عضویت: 1401/06/25 تعداد پست: 1622 ممنون Chaching up یعنی چی؟ ادیت کردم پستم رو دوباره بخون
دختری،در،بالی عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 2464 When is the last time you talked to him? هم ترجمه ش بگید لطفا و هم اینکه فک میکنم جمله باید اینجوری ... When did the last time......
الیزابت_بیگم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/12 تعداد پست: 5550 اخرین باری که باهاش صحبت کردی کی بود؟ از نظر گرامری جملش درسته؟ 🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر" یکی هم بود عکس پروفایل من بود کاش عوض کنه
hana_jooon عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 1356 فکر کنم معنیش میشهما حرفهای قدیمی زیادی برای بهم گفتن داریم همچین چیزی انگار
الیزابت_بیگم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/12 تعداد پست: 5550 When did you talk to him When was the last time you talked to him اونجا was نیس is هست!بنظر شماهم اشتباس جمله؟قید هم اول اومده 🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر" یکی هم بود عکس پروفایل من بود کاش عوض کنه
الیزابت_بیگم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/12 تعداد پست: 5550 ادیت کردم پستم رو دوباره بخون لطف کردی🌷 🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر" یکی هم بود عکس پروفایل من بود کاش عوض کنه
hana_jooon عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 1356 اونجا was نیس is هست! بنظر شماهم اشتباس جمله؟قید هم اول اومده عزیزم بعد از سوالات wh چون گذشته هم هست باید did بذاری
الیزابت_بیگم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/12 تعداد پست: 5550 فکر کنم معنیش میشه ما حرفهای قدیمی زیادی برای بهم گفتن داریم همچین چیزی انگار تشکرگوگل بد ترجمه میکنه 🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر" یکی هم بود عکس پروفایل من بود کاش عوض کنه