2777
2789
عنوان

خواهرم خیلی اذیتم میکنه

215 بازدید | 21 پست

ی خواهر دارم ازم کوچیکتره و هنوز ۱۳ سالش نشده الان یک سالی هست رفتاراش خیلی بد شده فحشای بد میده حتی کتک هم میزنه من قبلا با ی کسی تو رابطه بودم دائم میزنه تو سرم منم چیزی میگم بهم میگه من تا حالا با پسرا حرف نزدم ولی تو حرف زدی من بچه نیستم ۱۹ سالمه چیکار کنم فحشای خیلی بد میده رفتاراشم ی جوریه تا کی جلوی این فحشا و کاراش کوتاه بیام 

وا چه زبون دراز بگو توروخدا خواهش میکنم تو هم با پسر حرف بزن تو این سن و سال 

به مامانت بگو جواب نداد فقط فیزیکی جوابشو بده😒

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا چه زبون دراز بگو توروخدا خواهش میکنم تو هم با پسر حرف بزن تو این سن و سال به مامانت بگو جواب نداد ...

مامانم میگه ولش کن ولی آخه تا کی فیزیکی هم نمیتونم جوابشو بدم چون اونم لگد و اینا میزنه

😂😂😂درست میشه بابا صمیمی بشید باهم یه دو سه بار باهم کلکل میکنید آخر صمیمی میشیدمنم خواهر دارم

من خیلی سعی میکنم باهاش صمیمی بشم ولی اون دعوا میکنه و میگه از این خونه برو

مامانم میگه ولش کن ولی آخه تا کی فیزیکی هم نمیتونم جوابشو بدم چون اونم لگد و اینا میزنه

اعصابم خورد شد چرا انقد جنگلی برخورد می‌کنه آخه🤦🏻

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
من خیلی سعی میکنم باهاش صمیمی بشم ولی اون دعوا میکنه و میگه از این خونه برو

😂😂😂😂 باور کن درست میشه من و خواهرم با فلاسک همو زدیم چندبار وای یه کارا کردیم

سنش بیشتر میشه درست میشه 

شماهم ۱۹ سالتونه نباید وارد ارتباط ازاد دوست پسری میشدین تا ۲۳ فقط درس شغل هدف ها باید باشه 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بله درسته

خب پس اول رفتارهای اشتباه خودتون اصلاح کنید چون ابجی تون سن حساسی هست 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

من خیلی وقته که کات کردم رفتارای آبجیم تنها با من اینطور نیست حتی با مامان و بابام همینطوره

خب دیگ تاثیر میزاره در تربیتش ،با صبر وحوصله پیش ببرینش