2777
2789
عنوان

لعنت ب من

208 بازدید | 11 پست

وقتی میدونم شوهرم زنگ نمیزنه ک بیاد دنبالم اومدم قهر اینجا هم اذیتم داغونم بچه ام اذیته مدام گریه میکنه 

کسی بوده شوهرش مغرور بوده باشه ولی آدم بشه و زنگ بزنه هزار درصد هم حق با منه مدام فحش ب بابام میده و سرمو شکست تو دعوا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله اصلا تحویلش نگیری خودتو دست بالا بگیری میاد ،کاش بچتو نمیبردی زودتر غرورشو زیر پاش میزاشت

وای میمیرم بدون بچه ام من اصلا نمیتونم ازش دور باشم میبره میذاره پیش مادرش اونم سال ها براش نگه میداره ک بگه من بد بودم 

ده. روز 

اوووو پس زیادی مغروره شوهر منم شخصیت مغروری داره،زیادم قهر نمیکنم و دوبار اینا پیش اومد ولی تهش یک شب موندم بار دوم نزاشت شبم بمونم البته بچمو نبردم و زنگ زده بود میگف بخاطر بچم و ....نمیخاست خودشو بشکنه

این نیز بگذرد.‌‌..
وای میمیرم بدون بچه ام من اصلا نمیتونم ازش دور باشم میبره میذاره پیش مادرش اونم سال ها براش نگه میدا ...

مادرش هماهنگ نیس باهات که بهش بگی قبول نکن بچه رو ،بالاخره زندگی بچشه جای نشون دادن خودش ک نیس

این نیز بگذرد.‌‌..
مادرش هماهنگ نیس باهات که بهش بگی قبول نکن بچه رو ،بالاخره زندگی بچشه جای نشون دادن خودش ک نیس

بابا ی مادر اشغال هست 

مثلا بچه ام یکم بیقرار بود و نمیخابید روزها مدام باید بغلش کنم چند بار گذاشتمش اونجا تند تند میگفت من ب کارام رسیدم آرومه و فلان