2777
2789
عنوان

روانشناسا بیاید بی زحمت

216 بازدید | 27 پست

سلام دوستان.

کسی رو در نظر بگیرید که گذشته ی خیلی بد داشته و اخلاق و کارهای بچگانه اش اطرافیانش رو به شدت اذیت میکرده.

اما حالا قوی شده و کاملا عوض شده اما هنوز اطرافیانش باور نکردن و بهش بی اعتمادن.بنظرتون چقدر طول میکشه که مثل قبل باهاش خوب بشن و بهش اعتماد کنن؟اصلا ممکنه روابطش مثل قبل دوباره قوی بشه؟؟لطفا کمکم کنید ممنونم

خدایا ازت میخوام همه ی نی نی سایتی ها به آرزوهاشون برسن و همیشه لباشون خندون باشه🙏🏻✨

ببین همه چیز به قوت خودش بستگی داره ی قانون خیلی محکم هست ک تا خودت خودت رو باور نکنی کسی باورت نمیکنه... سعی کن تو یک چهارچوب با قوانین خودت ادامه بدی... خودت خودت رو باور کنی بقیه باورت میکنن... همه چی از خودت شروع میشه

لنا؟مامانی؟مامانی من خیلی دلم میخواست تو کنارم باشی خیلی دلم میخواست که شبا با صدای نفسات بخوابم عصرا که بابا مهدی نیست من سرم گرم بازی کردن با تو باشه...مامانی ببخش که ندارمت😭مامانی ببخش ک نشد تو دخترم باشی😔مامانی بیا منو ببر پیش خودت😔از طرف من به خدا و مامان مونا خیلی حالش بده خیلی اینجا تنهاست... مامانی؟کاش از دستت نمیدادم... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین همه چیز به قوت خودش بستگی داره ی قانون خیلی محکم هست ک تا خودت خودت رو باور نکنی کسی باورت نمیک ...

خیلی خودمو باور دارم.اما هنوز اطرافیانم بی اعتمادن و روابطم باهاشون درست نشده.هنوز فکر میکنن من اون آدم گذشته ام

خدایا ازت میخوام همه ی نی نی سایتی ها به آرزوهاشون برسن و همیشه لباشون خندون باشه🙏🏻✨
بله کم کم متوجه میشن اما نباید انتطار داشته باشید یه شب همه چی عوض بشه عملتون رفتارتون کم کم به بقیه ...

بله درسته.بنظرتون خیلی طول میکشه؟؟امضاتون هم خیلی قشنگه واقعا باورش دارید؟

خیلی خودمو باور دارم.اما هنوز اطرافیانم بی اعتمادن و روابطم باهاشون درست نشده.هنوز فکر میکنن من اون ...

دنبال اثبات کردن ب بقیه نباش ک ببین عوض شدم ببین‌من آدم قبل نیستم ببین دیگ اشتباه نمیکنم...نه اینارو کناز بذار... ب جاش تمرکز کن رو خودت... روی هدف هات ... قرار نیس تو ب همه اثبات کنی ک اشتباه میکنن

لنا؟مامانی؟مامانی من خیلی دلم میخواست تو کنارم باشی خیلی دلم میخواست که شبا با صدای نفسات بخوابم عصرا که بابا مهدی نیست من سرم گرم بازی کردن با تو باشه...مامانی ببخش که ندارمت😭مامانی ببخش ک نشد تو دخترم باشی😔مامانی بیا منو ببر پیش خودت😔از طرف من به خدا و مامان مونا خیلی حالش بده خیلی اینجا تنهاست... مامانی؟کاش از دستت نمیدادم... 
خیلی خودمو باور دارم.اما هنوز اطرافیانم بی اعتمادن و روابطم باهاشون درست نشده.هنوز فکر میکنن من اون ...

فکر نمی کنم هنوز به اون باور رسیده باشید اخه یه ادم قوی نظر بقیه اصلا براش مهم نیس

حرفاتون یخورده کلی بود، 

اما همه جیز بستگی ب خودتون داره، 

شما کارخاص لازم نیست بکنید، فقط از گذشته درس بگیرید واون موارد رو تکرار نکنید، این نوع نگاه ب شما یک شبه ب وجود نیومده پس ب زمان نیازه داره تا دیگران شمارو با این شخصیت جدید بشناسن وباورکنن، 

بله درسته.بنظرتون خیلی طول میکشه؟؟امضاتون هم خیلی قشنگه واقعا باورش دارید؟

بستگی به شما داره ببین دوست خوبم وقتی باورت رو روتین زندگیت رو عوض میکنی اگر منتظر قضاوت و نگاه بقیه باشی یعنی این باورا برات ابزاری هستن برای رسیدن به هدف یه باور وقتی نهادینه میشه که بخشی از شما بشه

یه انسان قوی دیگه براش مهم نیست چندتفر قبولش ندارن چون ایمان داره که کار درست نیار به تایید بقیه نداره

بله من به تغییر باورها ایمان دارم ۱۸۰ درجه تغییر کردم

بستگی به شما داره ببین دوست خوبم وقتی باورت رو روتین زندگیت رو عوض میکنی اگر منتظر قضاوت و نگاه بقیه ...

بله کاملا حرفتون درسته...صددرصد هم درسته

جسارتا چطور تونستین کامل عوض بشین؟میشه به منم کمک کنین؟خیلی به کمک افراد با تجربه و پخته مثل شما نیاز دارم

فکر نمی کنم هنوز به اون باور رسیده باشید اخه یه ادم قوی نظر بقیه اصلا براش مهم نیس

آخه این افراد خانوادمن.یعنی برام مهم هستن و مخصوصا پدرم که خیلی ازم ناامیده و رابطش باهام بهم ریخته

آخه این افراد برام خیلی مهمن چون خانوادمن مخصوصا پدرم که همه جوره حمایتم کرد اما من با بچگیام خرابش کردم و دلشو شکستم

بله کاملا حرفتون درسته...صددرصد هم درسته جسارتا چطور تونستین کامل عوض بشین؟میشه به منم کمک کنین؟خیل ...

من به یه چیزایی اعتقاد داشتم و هرچیزی خلافش میشد یا صحبت یا رفتار میشد جبهه میگرفتم عصبی میشدم لجبازی می کردم

مثلا قبلا باور داشتم که هرکی دروغ بگه غیرقابل بخشش و ازون ادما به شدت متنفر میشدم بعد فهمیدم خودم هم دروغ میگم شاید دروغ گنده نه اما مثلا یکی میگفت حالت خوب به دروغ میگفتم اره 

دروغ دروغ منی که خودم دروغ میگم چطور از ادما انتظار داشتم قدیسه باشن

یا قبلا باور داشتم که اگر به ادم ها محبت داشته باشیم  اون فرد بهمون ظلم نمیکنه فهمیدم هیچ قانون و تاریخی نیس که اینو بگه

یا باور داشتم ادم های نزدیک زندگیم باید بهم کمک کنند و ازشون توقع داشتم اما بعد فهمیدم توقع حتی از مادر هم بیجاست هرکس کمک میکنه لطف نه وظیفه!!!

لپ کلام بگم فهمیدم به هرچیزی که اعتقاد دارم لزوما درست نیست و میتونه در اینده ثابت بشه که اشتباه بوده 

من به یه چیزایی اعتقاد داشتم و هرچیزی خلافش میشد یا صحبت یا رفتار میشد جبهه میگرفتم عصبی میشدم لجباز ...

خیلی حرفتون زیبا و قشنگ بود✌🏻👌جسارتا شما کتابی هم خوندید؟

آخه این افراد برام خیلی مهمن چون خانوادمن مخصوصا پدرم که همه جوره حمایتم کرد اما من با بچگیام خرابش ...

عزیزم میفهمم چه حسی داری ته قلبت چیه 

نگران نباش نه از اول نه الان اون ها ازتو ناامید نشدند بهت ایمان داشتند که هنوزم دخترشونی

ببین ما ادما همه پر از خطاییم حتی پدرتون حتی همونایی که شمارو شماتت کردند یعنی این ذات انسان که خطاکار باشه

الان شما هم عین بقیه اشتباهاتی داشتی حالا داری جبران می کنی  اصلا خودتو سرزنش نکن نگران نباش باباتونم میفهمه عوض شدی بستگی به باباتون داره اینکه اخلاقشون چجوریه یکی تو هفته اول میفهمه یکی ماه اول یکی سال اول 

اگه ادم منطقی باشه خ زود متوجه میشه