2777
2789

خب بهشون بگو💖. بلاخره که اسم بچه رو بعد تولد میفهمن . چرا کینه تو دل دوست و آشناتون ایجاد میکنید

من مجردم اسم بچه هامم انتخاب کردم همه هم میدونن. 

البته اگه زنده بمونم و عمری باشه به اونی که دوس دارم برسم 😔

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
خب به کسی ربطی نداره مگه زوره؟؟ادم وقتی مشغول زندگی خودش بشه و واقعا سرش تو کار خودش باشه اصلا براش ...

دقیقا..من به خودم اجازه نمیدم همچین سوالی رو از کسی بپرسم..فقط با خواهرم که صمیمی هستیم..بعضیا همه چیز آدمو میپرسن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عروس خاله من اسم دخترشو به همه گفت ثنا وقتی بدنیا اومد گذاشت زهرا 

اسم پسرشم تا نه ماهگی گفت شایان بدنیا اومد گذاشت علی اصغر  

تو هم یه اسم بگو از سرت باز بشه بدنیا اومد اسم واقیشوربگو

مادر خوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی واسه دخترم باشم❤️😁🥺  
خب به کسی ربطی نداره مگه زوره؟؟ادم وقتی مشغول زندگی خودش بشه و واقعا سرش تو کار خودش باشه اصلا براش ...

اینا رو کار ندارم   میگم دلیلش چیه که نمیخاد بگه  مثلا  چی میشه؟ دنیا واقعا مسخره تر و خنده دار تر ازین حرفاست خواهر

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  
منظورتون پس چی بود در پست اولتون فرمودید ۴ ماهگی!  من بد متوجه شدم؟!

آهان منطورتون اون بود...من ۵ ماه هستم بعد هی بعضیا میگن وای طبق روایات باید از ۴ ماهگی بچه اسم داشته باشه و ازاین حرفا

آهان منطورتون اون بود...من ۵ ماه هستم بعد هی بعضیا میگن وای طبق روایات باید از ۴ ماهگی بچه اسم داشته ...

اهان 

اخه یه طوری گفتید مگه من گفتم چهار ماهمه، فکر کردم خدایی نکرده توهیینی جسارتی کردم به ساحت مقدس بارداری 😅😅😅

ترسیدم یه لحظه

تغییر! 
اهان  اخه یه طوری گفتید مگه من گفتم چهار ماهمه، فکر کردم خدایی نکرده توهیینی جسارتی کردم به سا ...

نه راستش یه دوست دارم سارا میدونه باردارم و حدودا میدونه چند ماهمه..بعد ترسیدم نکنه منو تو نی نی سایت پیدا کرده و حالا همه تاپیکامو میخونه و زندگیم برملا میشه😅😅برا همین اونقدر با تعجب پرسیدم خدایااین کیه که میدونه من نزدیک چهارماهمه