2777
2789
چی بگم عزیزم من خودم به شخصه فضولی نمیدونم چون بالاخره آدم کنجکاو دوس داره بدونه

خب شاید کسی نخواد بگه

لطفا اگه تو تاپیک من اومدین این موارد رو رعایت کنید!⚠️....خارج از موضوع تاپیک حرف نزنید مثلا اگه سوالی پرسیدم فقط جواب سوالم رو بدید و راهنمایی کنید ولاغیر!....... اگه بحث جدیه و دارای علامت 😭😔هستش خنده و شوخی ممنوع چون واقعا تو اون موقعیت حوصله شوخی کردن ندارم!..... تو تاپیک من سوال های سطحی نپرسید مثلا بگید شپش یا کک چجور حشره ایه ژلیش کردن ناخن چجوریه عوارض کاشت ناخن چی هست و...چون جواب همه اینا تو نت هستش و به راحتی با سرچ به دست میاد.اگه تو تاپیک کسی سوال سطحی بپرسه به جز اون کاربرایی که باهاشون دوستم جواب نمیدم متسفانه!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منو جاریم باهم باردار بودیم چند روز قبل زایمانش ازم پرسید اسم بچتو چی میخوای بزاری بهش گفتم بعد که بچش دنیا اومد همون‌اسمو گذاشت خیلییییی ناراحت شدم هنوزم‌ناراحتم اون سه ماه زودتر از من زایمان کرد

عزیزم منم دوست ندارم انتخابم رو به کسی بگم اما چون چهار ماهت هست و تا نه ماه خیلی مونده پس کچلت خواهند کرد

یا بگو بین چند تا موندم فعلا قطعی نیست 

اگه بیشتر گیر دادن دو تا اسم قشنگ الکی بگو 

اونا هم میگن مثلا اون یکی قشنگ تره یا هر چی یا وای نه زشته 

چون اسم واقعی نیست تو ناراحت نمیشی! 

من که تا شناسنامه نگیره همسرم قراره به کسی نگیم که با نظرات بی ادبانه بقیه واسه اسم فرزندی که بااااید سلیقه ی ما باشه نه کسه دیگه مواجه نشیم! 

تغییر! 
چرا نگه  مثلا بگه چی میشه؟

خب به کسی ربطی نداره مگه زوره؟؟ادم وقتی مشغول زندگی خودش بشه و واقعا سرش تو کار خودش باشه اصلا براش مهم نیست کی چیکار میکنه 

خیلی از سوال پرسیدن ها هیچ فرقی با فوضولی کردن ندارن حالا طرف بنا به دلایلی نمیخواد بگه به کسی چه ربطی داره ؟؟

لطفا اگه تو تاپیک من اومدین این موارد رو رعایت کنید!⚠️....خارج از موضوع تاپیک حرف نزنید مثلا اگه سوالی پرسیدم فقط جواب سوالم رو بدید و راهنمایی کنید ولاغیر!....... اگه بحث جدیه و دارای علامت 😭😔هستش خنده و شوخی ممنوع چون واقعا تو اون موقعیت حوصله شوخی کردن ندارم!..... تو تاپیک من سوال های سطحی نپرسید مثلا بگید شپش یا کک چجور حشره ایه ژلیش کردن ناخن چجوریه عوارض کاشت ناخن چی هست و...چون جواب همه اینا تو نت هستش و به راحتی با سرچ به دست میاد.اگه تو تاپیک کسی سوال سطحی بپرسه به جز اون کاربرایی که باهاشون دوستم جواب نمیدم متسفانه!
منو جاریم باهم باردار بودیم چند روز قبل زایمانش ازم پرسید اسم بچتو چی میخوای بزاری بهش گفتم بعد که ب ...

واااای چقدر کارش بد بوده 😕

والا آدم ناراحت میشه به نظرم نباید هیچ کاری رو تا زمانی انجام ندادی به کسی بگی حتی انتخاب اسم بچه