2777
2789

سلام من همیشه یه سوال تو ذهنمه اونایی که با مادر یا مادرشوهرشون تو یه ساختمونن وقتی دعواشون میشه چیکار میکنند؟؟؟

من خودم جدا از هر دوتاشونم  متاسفانه

ولی فکر میکنم اگه زمانی دعوامون بشه بابای من که طاقت نمیاره😂😭 و اگه با مادرشوهر بشینم از فردا روم نمیشه تو چشماشون نگاه کنم و کلا سکوتم تو دعوا... گرچه الانم تو دعواها اکثرا سکوتم صدام نره بیرون

۱۱سال باهم بودیم دعوامون نشد چون من واقعا سکوت میکردم همسرم پشت مادرش بود اما نابود شدم😔

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بدترین اشتباه زندگیمو کردم 

حالا اختیار زندگیمو ندارم 

طبقه بالاشونم میشینن داستانایی که با شوهرم تعریف کردیمو پیشمون تعریف میکنن یعنی صدامون واضح میره براشون

فالگوشن همش پشت درمون خدا لعنتشون کنه

زیبای حقیقی اسم یه سریال هست اعتماد به نفس کاذب ندارم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۱سال باهم بودیم دعوامون نشد چون من واقعا سکوت میکردم همسرم پشت مادرش بود اما نابود شدم😔

هنوزم پشت مادرشه؟ من شهر غریبم خانوادش هرچی دلشون میخواد بهم میگن شوهرمم جوگیر میشه چهارتا باهاشون میگه

مادرشوهرتون؟چه بد لا اقل یه جوری وانمود میکرد نمیشنون

مادرشوهرم ک نگفت پسرش گفت توخونه هم با استرس میشینم میگم الهی بمیره مادرشوهرم

مادرشوهرم ک نگفت پسرش گفت توخونه هم با استرس میشینم میگم الهی بمیره مادرشوهرم

نه نگو بمیره 

اگه بمیره پدرشوهرت اوار میشه رو زندگی تو پس فردا میگه منم میخوام تو خونه شما زندگی کنم 

دیگه تو خونه خودتم ارامش نداری 

تنها کاری که میتونی بکنی اینه که به عمسرت فشار بیاری برین اجاره نشینی 

اگه نمیتونی جدا شی یا درامدتون کافی نیست رابطتو باهشون کمتر کن 

جانَم وَصلِ بِه جانَت...❤  متاهل💍