2777
2789

تا حالا شده خواب ببینین کسی که دوسش دارین بیاد خاستگاریتون؟؟؟   

من چندبار خوابشو دیدم ینی میشه که بیاد؟؟ 

نمیتونم بفهمم حسش به من چیه راجبم چی فکر میکنه جواب درستی نمیده اما مثل زمانی که با هم بودیم ازم توقع داره بهش توجه کنم و برم پیشش   

من خودم به دلایلی که ترجیح میدم نگم ازش جدا شدم ولی دلم خیلیییی براش تنگ شده بعد اون دیگه از هیچکس خوشم نیومده، نمیتونم با هیچ پسری کنار بیام

نظر شما چیه؟؟ 

یـکی رو انتخـاب کن که وقتی کنـارت داریش، دیگه متـوجه چیزهایی که نداری نشی :)
پیام بده بهش

منتظرم از اخرین باری که حرف زدیم یک ماه بگذره چون بهم گفت یه روز قبلش که فردا عمل داره 

میخوام بهش زنگ بزنم امیدوارم گرم باشه باهام:) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خواب دیدم ....

ولی همش خواب بود وقتی بیدار شدم لبخند رو لبم بود ....

از ما یکسال و نیم گذشته و اون کات کرد ...

هنوز استوریامو میبینه و شمارمو داره...

از توهم ؟!!

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
اره خواب دیدم .... ولی همش خواب بود وقتی بیدار شدم لبخند رو لبم بود .... از ما یکسال و نیم گذشت ...

عزیزم ان شاءالله هر چی به صلاحته برات اتفاق بیفته🧡🥲

آره دقیقا واسه منم هنوزم شمارمو داره

من حتی بهش گفتم شمارمو پاک کنه گفت چرا، پاکش نکرد

من میخام امشب بهش پیام بدم. چند سالتونه؟ من مث تو

موفق باشی عزیزم 

من چند ماه دیگه میرم تو 23 سال 

عزیزم ان شاءالله هر چی به صلاحته برات اتفاق بیفته🧡🥲 آره دقیقا واسه منم هنوزم شمارمو داره من ح ...

خیلی دوسش دارم و خیلی ناامیدم 💔

اگر حس میکردم ذره ای دوسم‌ داره هنوز  حتما میرفتم سمتش ...

ولی بعید می‌دونم💔 

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
خیلی دوسش دارم و خیلی ناامیدم 💔 اگر حس میکردم ذره ای دوسم‌ داره هنوز  حتما میرفتم سمتش ... و ...

🥺🥺💔

به رفتارش دقت کن به حرفاش و طرز برخوردش باهات تا حدودی میشه فهمید 🥲

منم حیرونم نمیدونم چیکار کنم چقدر صبر کنم

🥺🥺💔 به رفتارش دقت کن به حرفاش و طرز برخوردش باهات تا حدودی میشه فهمید 🥲 منم حیرونم نمیدونم چیک ...

یکسال و نیمه هیچ برخورد و ارتباطی بینمون نبوده .... 

🥺🥺💔 به رفتارش دقت کن به حرفاش و طرز برخوردش باهات تا حدودی میشه فهمید 🥲 منم حیرونم نمیدونم چیک ...

تو‌اگر مطمعنی دوست داره بهش پیام بده