من الان ۵هفته و ۱ روز هستم از وقتی فهمیدم باردارم ی خورده درد داشتم ک ب دکترم گفتم اونم گفت برای اطمینان سنو داخلی مینویسم برای ۲روز دیگه ک پروژسترون بدم اما من لکه بینی یا خونریزی ندارم حالا نمیدونم انجام بدم یا صبر کنم ۶هفتع کامل بشه بعد برم سنو قلب میترسم برم واژینال لکه بینی شروع شه نمیدونم چیکار کنم... دردم خفیفه
بببن درد اگه قابل تحمله اوایل طبیعیه مگه ابنکه خون ریزی با درد داشته یاشی سونو واژینال خیلی هم جالب نیست احتمال اینکه به لکبینی بیوفتی زیاده سونو قلب رو بزار ۸ خفته کامل شدی برو و تا ۱۱ هفته هم وقت داری بری
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دکتر برام نمینویسه میگ اگر قلب نداشته باشه دیگ سفت شده و سقط کردنش مشکله
شیاف و برو از داروخونه بگیر هیچ ضرری نداره جز اینکه درد و تسکین میده و نمیذاره سقط بشه . ولی اگر خدایی نکرده بخواد سقط بشه و قلب نداشته باشه شیافم بزنی سقط میشه نگران نباش سفت بشه تو الان باید سعی کنی نگهش داری
ممنون میشم در مواردی که تجربه دارید؛ با شرکت در تاپیک هام؛ کمکم کنید میگفت خدا هم كه باشی بندگانی هستند كه از تو ناراضیاند!🙃