2777
2789
عنوان

رنگ پوست نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2426 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من از بیمارستان مرخص شد  اومد ۸  ۲۴ ساعت بعد شد ۹   دوباره تو ۲۰ روزگی شد ۱۲  ...

چیزی که دکتر به من کفت این بود که باید شیر بخوره و پی پی کنه که دفع بشه 

البته من شیر خودمو نمیدم چون بیمارستان بستری بود 

بعدش دادم شد ۱۰ 

دیگه ندادم ترسیدم 

الان شیر خشک میدم 

سلامتی پسرماللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم
چیزی که دکتر به من کفت این بود که باید شیر بخوره و پی پی کنه که دفع بشه  البته من شیر خودمو نم ...

اع دکتر به من گفت بخاطر شیرته  بهش شیر خشک هم بده هر دو سه وعده از شیر خودم گفت یه بار شیر خشک بده  دخترم اول خورد الان نمبخوره غیر شیر خودمو  برا منو گفت بخاطر ناسازگاری گروه خونیمونه 

عه منک داده بودم خوب بود

خب به هر بچه ای نمیسازه انگار 

بچه ۷ روزش و شیر خشت داده بود 

۲۰ روز nicu بستری شد 

چون آنزیم کبدش شده بود ۳۰۰ 

ادار قهوه ای 

پی پی سفید 

بچه کلا خدای نکرده داشت از بین میرفت 

خب به هر بچه ای نمیسازه انگار  بچه ۷ روزش و شیر خشت داده بود  ۲۰ روز nicu بستری شد  ...

سلام از تاپیک شما خیلی گذشته اما رنگ پوست پسرتون چجوری شد سبزه موند یا روشن شد آخه پسر منم اینجوریه واسم سواله دنگ پوستش تغییر میکنه یا نه

سلام از تاپیک شما خیلی گذشته اما رنگ پوست پسرتون چجوری شد سبزه موند یا روشن شد آخه پسر منم اینجوریه ...

سلام عزیزم 

اولش که پسرم سبزه سبزه بود چون نارس و تو دستگاه بود 

ولی الان نه سفیده موهاشم روشنه