2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرافات محض. جن ها اگه جرات دارن بیان سمت من. یه بار یکی گفت که جن واقعیت داره من باهاشون ارتباط دارم😀گفتم باشه امشب بفرست بیان پیش من. اتفاقا تنها بودم تا دو شب هم چت بحث جن کرد. بعد گفت اینا رو بنویس جن ها ظاهر میشن سه بار نوشتم نه جنی بود ن چیزی تا ده صب هم تنها خوابیدم😀😀😀

شما دربارشون میدونید؟

او دوستم بی دلیل کبودی داشت سنگینی حس میکرد، مامان خدا بیامرزش یه دعای سنگین گرفته بوده وقتی میمیره سنگینیش میفته رو اون دختره بدبخت حالا کلی رمال و اونور اونور رفت تا خوب شد

او دوستم بی دلیل کبودی داشت سنگینی حس میکرد، مامان خدا بیامرزش یه دعای سنگین گرفته بوده وقتی میمیره ...

من‌ نمیدونم راسته یانه ولی دختر خالمم اتفاقا کبودی بی دلیل داره خوابای وحشت ناک میبینه اونم نمیتونه با پسرا باشه کلا میگه حالم ازشون بهم میخوره رفتارای عجیب داره پیش یکی‌رفته بود برات طلسم گرفتن جن عاشق نصیبت شده داره زندگیش سیاه میشه میتونید از دوستتون شماره اون رمال یا هرکسی ک بوده رو بگیرین بدم به دخترخالم؟

خرافات محض. جن ها اگه جرات دارن بیان سمت من. یه بار یکی گفت که جن واقعیت داره من باهاشون ارتباط دارم ...

من‌ میگم که وجود داره ولی فک‌ نمیکنم به آدما کاری داشته باشن حس میکنم وقتی یکی در موردش حرف میزنه الکی پیاز داغو زیاد میکنه اصلا خدا اجازه نداده بهشون که خودشونو نشون بدن شاید یه انرژی منفی حس کنی نهایتش

من‌ نمیدونم راسته یانه ولی دختر خالمم اتفاقا کبودی بی دلیل داره خوابای وحشت ناک میبینه اونم نمیتونه ...

عزیزم یه خانومه ارومیه اسمش میناست گوشیش خاموشه باید بکوب زنگ بزنی تا برداره خانوم مسلمونیه هزینه زیاد نمیگیره ولی کارش درسته، و از من به شما نصیحت رمالایی که پول زیاد میگیرن کلاه بردارن دوستی بفرست شمارشو بدم

من‌ میگم که وجود داره ولی فک‌ نمیکنم به آدما کاری داشته باشن حس میکنم وقتی یکی در موردش حرف میزنه ال ...

برای من چیزی که ندیدم و اکثریت ندیدن و وجود خارجی نداره، پس نیست.

عزیزم یه خانومه ارومیه اسمش میناست گوشیش خاموشه باید بکوب زنگ بزنی تا برداره خانوم مسلمونیه هزینه زی ...

اخ خداخیرت بده اینم زندگیش سیاه شده ۲سال یهو اینجوری شده پس من درخواست دوستی میدم لطف کنید ارسال کنید دعاگوتون هستیم