2777
2789
عنوان

بیاید کمک🙏🏻کدومش برای فروش خوبه؟ 👖🧥🧦🧤🧣👙

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 20 پست
اره درست میگی از هر هزینه ای بزنی بازم بچه ها تو اولویتن👌🏻👌🏻 مرسی عزیزم حواب دادی🙏🏻💖

خواهس می کنم ایشالا پرسود و پررونق باشه برات

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!
خواهس می کنم ایشالا پرسود و پررونق باشه برات

ممنون مهربون😍❤ 

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@نی_نی_یار_پنج  

سلام عزیزم خوبین؟ 

میگم که میشه اینجا تبلیغ کارمون رو کرد برای فروش؟  اگر فروش لباس زیر و نیم تنه و..  داشته باشیم؟ 

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

@نی_نی_یار_پنج     سلام عزیزم خوبین؟  میگم که میشه اینجا تبلیغ کارمون رو کرد بر ...

سلام عزیزم بله میتونین داخل فروشگاه تاپیک بزنین فقط عکس نامناسب نذارین منظورم نیم تنه تن خانم باشه عکس بذارین مشکل ساز میشه

فروشگاه رو هم بزنین تبادل نظر پیداش میکنین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام عزیزم بله میتونین داخل فروشگاه تاپیک بزنین فقط عکس نامناسب نذارین منظورم نیم تنه تن خانم باشه ع ...

ممنون عزیزم😍 نه اصلا تنخور نمیذارم

بازم مرسی🙏🏻❤