شما و دوست و اشناتون بیشتر کدوم رو میخرید و چقدر برای هرکدوم هزینه میکنید؟
من میخوام یکی از این گزینه هارو برای فروش بیارم به کمکتون نیاز دارم🙏🏻❤
تعداد رای : 25
نظرسنجی
لباس بیرونی مثل شلوار، مانتو، پیراهن و...
15
60%
کیفهای دستی و دوشی و پاسپورتی و...
1
4%
انواع لباس زیر: ست لباس زیر، سوتین و شرت تک و....
7
28%
لوازم اشپزخانه و دکوری
2
8%
لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤 اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../ درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
اره درست میگی از هر هزینه ای بزنی بازم بچه ها تو اولویتن👌🏻👌🏻 مرسی عزیزم حواب دادی🙏🏻💖
خواهس می کنم ایشالا پرسود و پررونق باشه برات
«وقتی بچه هستی، مدام از تو میپرسند: «حالا فرض کنیم همهی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ میشی ماجرا فرق میکنه. آدمها بهت میگن: آهای. همه دارن میپرن تو چاه. تو چرا نمیپری؟!
لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤 اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../ درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
میگم که میشه اینجا تبلیغ کارمون رو کرد برای فروش؟ اگر فروش لباس زیر و نیم تنه و.. داشته باشیم؟
سلام عزیزم بله میتونین داخل فروشگاه تاپیک بزنین فقط عکس نامناسب نذارین منظورم نیم تنه تن خانم باشه ع ...
ممنون عزیزم😍 نه اصلا تنخور نمیذارم
بازم مرسی🙏🏻❤