2777
2789
عنوان

پسرم ۱۹ ماهشه هر چی میگم یا نمیگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 23 پست
یعنی فقط یه مادر ضعیف میتونه بچش با بچه های دیگه مقایسه کنه . عزیزم چکارش داری بچه رو . 

مادرم دیگه هر مادری دوس داره بچش از بقیه بهتر باشه ولی سعی خودمو میکنم بیشترین تلاشمو میکنم هم از تغذیه گرفته هم از بازی هم از یاد دادن ولی میفهمه چی میگم نمیخواد بگه بهمون خیلی هوش به بازیه

مادرم دیگه هر مادری دوس داره بچش از بقیه بهتر باشه ولی سعی خودمو میکنم بیشترین تلاشمو میکنم هم از تغ ...

عزیزم این همه بچه مریض دنیا میاد . مادرشون ارزو دارن بتونن حداقل عادی راه برن یا کارهای ساده بکنن . بچه شما الهی شکر دو سالش هم نشده . همه این چیزهارو یاد میگیره . فقط این که مقایسه ش نکن . بعدا میبینی بچه شما چیزهایی داره که اون یکی بچه نداره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها با هم فرق دارن 

اینکه بچه ای دیرتر یاد میگیره به این معنا نیست که هوشش کمه

ما تو فامیلمون یه پسر داشتیم خیییلی دیر زبون باز کرد ولی الان انقد حرف میزنه مامانش از دستش کلافه شده😂

مرسی عزیزم از دلداریت ایشالله که همه بچه ها سالم باشن

فقط خدارو شکر کن . تا میتونی به بچت اعتماد به نفس بده . اینو مادری داره بهت میگه که بچه مریض داشته . هر بچه ی یه هوشی داره ، هوش زیاد هم دلیل موفق بودن بچه ی در اینده نیست . اینقدر دوستام بودن شاگرد ضعیف کلاس بودن بعدها توی دانشگاه شریف و بهترین دانشگاها درس خوندن . یکی از دوستامم نابغه ی بود توی دبیرستانمون، تا دیپلم بیشتر نتونست بخونه . فقط به بچت اعتماد به نفس و عزت نفس یاد بده از یه جایی به بعد خودش راهشو پیدا میکنه . با هیچچچچ کس مقایسه ش نکن حتی توی ذهنت . 

فقط خدارو شکر کن . تا میتونی به بچت اعتماد به نفس بده . اینو مادری داره بهت میگه که بچه مریض داشته . ...

آره واقعا راست میگی منم دوستای ضعیفی داشتم که الان خیلی موفق شدن...اعتماد به نفس خیلی به پیشرفت کمک میکنه این حرفتو واقعا قبول دارم.مرسی عزیزم