2777
2789
مامانم وقتی ماکارونی میپزه اگ با سویا باشه یکی دو تا عصاره مرغ ب مواد ماکارونی میزنه یعنی همه تعریف ...

عصاره ی مرغ چیه؟ 

منظورت آب مرغه؟ 

برای اینکه زندگیم پایدار باشه و شوهرم بیاد سمتم یه صلوات میفرستی🥺🙏

منم غذامو همه تعریف میکنن همیشه ولی نمیدونم فوتو فن خاصی دارم یا نه😂😂😂😂مثلا دوست همسرم از آمریکا اومده بود غذاکه خورد گفت واقعا بینظیره بعدم چون اصلا آدم اهل ریاو چاپلوسی نیس تعریفش خیلی بهم انرژی داد . دایی همسرم میگه قرمه سبزی من مزه ی قرمه سبزی قدمو میده هرجا بره مهمونی غذا قرمه باشه میگه قرمه فقط قرمه نسترن🤤🤤🤤برادر شوهرم از کوفته و پیتزا و مرغم تعریف میکنه همسرم چلو گوشت و کباب تابه و قیمه نثار دومادمون از سوپ و سس و کشک بادمجون خپاهر شوهرم از فسنجون و قیمه خلاصه همه تعریف میکنن ولی نمیدونم چرا هرچی فکر میکنم فوت و فنی تو ذهنم نمیاد😬😬😬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عصاره ی مرغ چیه؟  منظورت آب مرغه؟

نه گلی همون عصاره مرغی ک تو مغازه ها میفروشن ک مارک الیت خوبه یعنی خواهر وقتی ک ماکارونی با سویا میپزه اگ اونو نزنه همه میگن ایندفعه خوشمزه نیس ماکارونی ولی اونو میزنه همه به به و چه چه میکنن

اگ میخاین ی کیک خیلی خیلییییییی نرم بپزین برین کیک شیفون وانیلی از سایت سراشپزباشی رو بپزین ک عااللللللییییییی میشه شوهرم و بچم اونقدر دوس دارن ک نگم براتون

کلا من ی توصیه خواهرانه بهتون میکنم بخدا ب جون بچم تبلیغ نیستا براساس تجربمه  ، هر وقت از سایت سراشپزباشی یچیزی رو درست میکنم اصلااااا پشیمون نمیشم خیلی خوبه 

نه گلی همون عصاره مرغی ک تو مغازه ها میفروشن ک مارک الیت خوبه یعنی خواهر وقتی ک ماکارونی با سویا میپ ...

عه واقعا؟ منم تبلیغ شو دیدم فکرکردم الکیه

مرسی خواهر😘😘

برای اینکه زندگیم پایدار باشه و شوهرم بیاد سمتم یه صلوات میفرستی🥺🙏
خیلی زیاد که نمی‌ریزم ولی مزه خوبی میده    

برای آب گوشت همسرم لوبیا نمیخوره من فقطنخود میریزم اونم خیلی کم چون درکل گوشت خواره. اونم میخیسونم اول بعد گوشت گوسفندی و یکم چربی و نخود و یه گوجه کامل و یه پیاز کوچیک سالم و نمک میریزم با اب میزارم بپزه چهل دیقه قبله آماده شدن چربی و گوجه و پیازو قنگ تو اب کش میکوبم بعد اون چیزی که از زیر اب کش درمیاد و بارب و ادویه قاطی میکنم میریزم توش یه سیب زمینی کوچیکم میندازم توش بعدمآخر سر یکم مرزه میریزم وقتیم مشیدم تو ظرف خیلی کم دارچین میپاشم روش با سالاد زنستونی و خیار شور و این جور چیزا و دوغ میارم میزنیم بر بدن🤤