2777
2789
عنوان

ازدواج یا دانشگاه و مستقل شدن؟؟🙃

297 بازدید | 18 پست

خواهر راهنماییم کنید،با دلیل💚

امید به معجزه از خود معجزه مهمتره🌼🌙میبردم دلیل بردم تو بودی، شبی که غصه میخوردم تو بودی، پشت این ادم محکم تو بودی❄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشگاه و مستقل شدن

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

باتوجه به شرایط الان جامعه.

دیگه باید نسل جدید دخترامون حتما تحصیل کرده و مستقل باشن.‌

عزیز دلم پدرو مادر گاهی از مخارج ما کم میارن طفلیا

چه برسه پسر مردم!

در کل دانشگاه و مستقل شدن خیلی خوبه خودت متوجه میشی در اینده

یا رب نظر تو برنگردد،با افتخار ترکم، هر وقت به پرتگاه زندگی رسیدم‌ خدا گفت بپر، ترسیدم،اما به خالق جهان هستی اعتماد کردم وقتی افتادم،یکهان اوج گرفتم،من به خدایم ایمان دارم.یک دختر دهه هشتادی عاشق کتاب،درسخون،پر از تجربه،خوشکل موشگل😂و همینطور ضربه دیده از روزگار، از آدما🙂یادمه از بچگی تا این لحظه هیچوقت خوشبختی ندیدم،اما بازهم خدایا شکر حتی بخاطر حکمت مشکلاتم⁦❤️⁩

اول دانشگاه و شغل بعد درکنارش با شناخت مورد مناسب ازدواج وگرنه ازدواج بدون درس خوندن و یا شغلی معلوم نیست پس فردا عواقبش چیه اما وقتی درسو شغلو داری تقریبا به استقلال مالی میرسی و کمتر حسرت میخوری که وقت درس خوندن ندارم با این همه مسئولیت و معلوم نیست طرف بگه مهریه ندارم یا چی اگه مشکلی پیش بیاد و پول رهن یه منزل از خودش نداشته باشه 

دانشگاه لزوما آدمو مستقل نمیکنه.

مگر اینکه رشته ای باشه مثلا مثل پزشکی که حین تحصیل یواش یواش شروع به کار کنید.

یا اینکه خیلی فعال باشید که در کنار یه رشته ای مثل کامپیوتر برید برنامه نویسی رو یاد بگیرید و ازش پول در بیارید.

در هر صورت اگر واقعا به درس خوندن علاقه دارید واردش بشید. خودتون زجر ندید با هدف مستقل شدن چون درس خوندن اصلا آسون نیست.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.