aho008 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/13 تعداد پست: 160 عنوان کیا بارداری اول فشارشون بالا بوده سوال دارم 73 بازدید | 6 پست کیا بچه اول مسمومیت بارداری داشتن دومی هم باز فشارشون رفته بالا؟ 1401/07/30 | 13:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eyelover عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 1356 مسمومیت بارداری نداشتم ولی من کلا قبل بارداری فشار خون داشتم با دارو تحت کنترل بود زمان بارداری مشکلی نداشتم
ملیکاا۱۴۰۰ عضویت: 1400/01/11 تعداد پست: 654 من متاسفانه در ماه آخر فشار بارداری و مسمومیت گرفتم و بستری شدم من وباباییت منتظرتیم مامانی جان بیا تاازشیره وجودم سیرابت کنم یه دل سیرشب بالاسرت نگات کنم نوازشت کنم بغلت کنم ببوسمت بعد بیدارشی و باگریه هات خواب بابات رو بپرونی بیا جانانم بیا...دخترگلم خوش اومدی به زندگیمون ❣️😘
aho008 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/13 تعداد پست: 160 من متاسفانه در ماه آخر فشار بارداری و مسمومیت گرفتم و بستری شدم چن هفته بودین ک فشارتون بالا رفت
aho008 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/13 تعداد پست: 160 من متاسفانه در ماه آخر فشار بارداری و مسمومیت گرفتم و بستری شدم دکتر شماهم گفت بچع دومم باز اینطوری میشی
ملیکاا۱۴۰۰ عضویت: 1400/01/11 تعداد پست: 654 چن هفته بودین ک فشارتون بالا رفت هفته ۳۳ بستری شدم هفته ۳۶بچم به دنیا اومد من وباباییت منتظرتیم مامانی جان بیا تاازشیره وجودم سیرابت کنم یه دل سیرشب بالاسرت نگات کنم نوازشت کنم بغلت کنم ببوسمت بعد بیدارشی و باگریه هات خواب بابات رو بپرونی بیا جانانم بیا...دخترگلم خوش اومدی به زندگیمون ❣️😘
ملیکاا۱۴۰۰ عضویت: 1400/01/11 تعداد پست: 654 دکتر شماهم گفت بچع دومم باز اینطوری میشی نه من حتی یکی دونفر دیدم برا بچه دوم تحت نظر دکتر یا بدون نظر دکتر بارداری سالم داشتن من وباباییت منتظرتیم مامانی جان بیا تاازشیره وجودم سیرابت کنم یه دل سیرشب بالاسرت نگات کنم نوازشت کنم بغلت کنم ببوسمت بعد بیدارشی و باگریه هات خواب بابات رو بپرونی بیا جانانم بیا...دخترگلم خوش اومدی به زندگیمون ❣️😘