2777
2789
عنوان

تمام تلاششو میکنه زندگیمو بپاشونه

381 بازدید | 15 پست

مادرشوهرم از اول با ازدواج پسرش با من مخالف بوده و از من خوشش نمیومده ولی چون ما دوست بودیم و پسرش عاشقم بوده با اینکه راضی نبوده اومده خواستگاری

من نمیدونستم مخالفت خانوادشو

تو عقد فهمیدم ک مخالف بودن و چند ماه تمام پاشو کرده تو ی کفش که من از زنت خوشم نمیاد باید طلاقش بدی(با گوشای خودم شنیدم تو دعواشون با شوهرم)

شوهرمم میگفت من زنمو طلاق نمیدم

حالا از اون روز ب اینور داره هر کاری میکنه ک منو از چشم شوهرم بندازه و به هدفش برسه هنوز ی ماه نشده عروسی کردیم🥺

میترسم شوهرم تحت تاثیر حرفاش قرار بگیره

چیکار کنم؟شما تجربه داشتید؟

من حریفش میشم یا اون موفق میشه؟😩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کمتر رفت و امد کن شوهرتم سرگرم کن نزار زیاد بره بیاد من مادرشوهرم‌اینطوری بود دقیقا 

از مادر شوهرم چندتا آتو گرفتم صداشو ظبط کردم قبل از این که اون منو از چشم بندازه من از‌چشم انداختمش و شوهرمم نزاشتم دیگه رفت و امد کنه 

با شوهرت در این مورد حرف بزن و بگو مادرش ازت خوشش نمیاد و میخواد زندگیتون رو از هم بپاشه ، کلا رابطه خیلی نزدیکی با شوهرت داشته باش و چیزی رو ازش مخفی نکن و خیلی بهش محبت و ..بکن  ، اگه این کار رو بکنی مادر شوهرت هیچ کاری نمی تونه بکنه ، حتی تو اون موقعه میتونی شوهرت رو نسبت به مادرش سرد کنی

خدای من 

این رفتارهای پیش پا افتاده چه معنایی داره بین خانواده های ایرانی، خودم مجردم بابت همین مسائل جرات نمی کنم ازدواج کنم

وسایلش رو می چینه شب عروسی ببینن چی خریده

لباسشو دیدی

غذاشون دو مدل بود

وسیله برقی هاش کم بود

دختره چیزی نیاورده بود

کی بچه دار می شن

......

از فرهنگ ازدواج در ایران متنفرم

غر نزن از مادرشوهرت بد نگو سیاست داشته باش جلو شوهرت به مادرش احترام بذار تا اگه مادرش چیزی هم گفت پسرش باور نکنه تا میتونی به شوهرت محبت کن بهش افتخار کن از سرکار میاد برو استقبالش حتما یه نوشیدنی گرم و میوه آماده کن اومد جلوش بذار

اول این که تو فرشته ی شوهرت باش

محبت کن کلی قربونه صدقه شوهرت برو تو خلوت دوتایی هاتون بزار اونم بره فقط تو تنها محبت میکنی طرف دور برمیداره

ببین رو چی حساسه انجام نده مثلا وقتی کلافه اس یا حال نداره سعی کن سکوت کنی خودمونم تو کلافگی حوصله هیچیو نداریم 

جلوی شوهرت به مادر شوهرت بی احترامی نکن بزار شوهرت ببینه اونه که تورو اذیت میکنه ولی وقتی شوهرت نیست عادی باش سکوت زیادم نکن که اخر تو میشی ادم بده

اگه هم گله کردی تو ارامش و با الفاظ درست به شوهرت بگو مثلا من ازاین حرف مادرت ناراحت شدم ببین عکس العلمش چیه؟دلداریت میده یا طرف اونو میگیره

اگه دیدی دلداری میده هر چند وقت یبار بگو که این کارش ناراحتم کرد گاهیم که کاری کرد ناراحت شدی هیچی نگو فقط قیافت بره تو هم که ناراحتی که اگه پرسید بگی برای فلان چیز

نه عزیزم اصصصصلا نگران نباش هیچ کاری نمیتونه بکنه .ولی هب تو شرایطت یک سخته باید بیشتر از خود واقعیت جلوی شوهرت خوب و مظلوم باشی .حتی اگر شوهرت از مادرش جلوت گله کرد دامن نزن اتفاقا بگو مثلا نههه فک نکنم منظور بدی داشته باشه و.. خلاصه خعیییلی ظاهرا خنگ و مظلوم باش .جلوی شوهرت تا میتونی جواب به جواب نکن .اما غیر مستقیم جوری که همسرت نفهمه حرصشو در بیار مطمعن باش خودش کم کم از چشم شوهرت میفته و تو جای خودت و سفت کردی به همین راحتی