2777
2789

سلام دوستان عزیزم خواهش میکنم هر کسی شرایط منو داشته می‌تونه راهنماییم کنه ۱۲روز دیگه پسرم ده ماهش تموم میشه از نوزادیش کولیک و رفلاکس کمی داشت دارو بخاطر کولیک میخورد ولی رفلاکس نه تقریبا از پنج ماهگیش خیلی بالا میآورد دکترش دارویی نداد و چیزی نگفتذکمی بهتر شده بود و خوشحال شده بودم  تقریبا  دو هفته ای هست که خیلی بالا میاره حتی بعد از آب خوردن بردمش پیش دکترش معاینه کرد و گفت رفلاکسش عود کرده و چند تا شربت داد بعد از دو روز سرماخوردگی خیلی شدیدی گرفت بردمش دوباره دکتر داروهای رفلاکسشو رو قطع کرد و دارو سرماخوردگی شروع کرد من شک کردم بخاطر مریضی خیلی بالا میاره واقعا نگرانش هستم میترسم چیزیش بدم بخوره آیتم بگم وزن گیریش خوبه و هم شیر خودمو میخوره و هم شیر خشک اطرافیانم میگن بهتر که بالا میاره و دل درد نمیشه ولی خوب اینقدر زیاد باید بالا بیاره من خجالت میکشم جایی برم و رو لباس کسی بالا بیاره دو ستان من واقعا ذهنمش درگیرشه شماها که فرزندتون رفلاکسی بود کی خوب شدن ؟؟اخه الان ده ماهشه رفلاکس میگم با شروع غذای کمکی بهتر میشه و لی من بدتر شد ؟من باید چیکار کنم ؟؟هنوز سرماخوردگیش خوب نشده لگوش پر چرک هست و داره دارو میخوره ؟؟باید کار خاصی بکنم؟؟دکتر خاصی ببرم ؟؟کی خوب میشه رفلاکس ؟؟بعد از هر چیزی خوردنش با باد گلو بالا میاره 😢😢😢😢😢میترسم این رفلاکس تو آینده اذیتش کنه و .... تو رو خدا خواهرانه راهنماییم کنید ببخشید خیلی طولانی شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالا اووردن برای دفع خلط گلو هم هست .

فعلا لبنیات و حبوبات نده .

دختر من ک حساسیت داشت خیلی سخت بود .

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

محصولات گاو مثل چی؟؟

شیر ماست کره گوشت 

حساسیت ب پروتیین گاوی هم داره ،،دکتر ب پسرم و خودم گفت یه مدت نخورید ،،بهتر شد پسرم

گر نگهدار من آن است که من میدانم.      شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد

ببین عزیزم من پسرم سه و نیم سالشه هنوز قرص رفلاکس میخوره 

یعنی هنوز دوییدنی یا زیاد بپر بپر بکنه انگار یه چیزی میاد دهنش قورت میده و سکسکه می‌کنه 

باااااید پیگیر رفلاکس باشی دارو بده به بچه تا اذیت نشه 

و اینکه بعضی رفلاکسا منشأ حساسیت دارند که پسر من داره 

به شیر و پروتتئین گاوی حساسیت داره خب اونارو بخوره طفلک خیلی اذیته 

درمورد بیماریش الان کنترلش کن خوب که شد برو پی رفلاکسش پسر من نوزادی انقد بالا آورد و اطرافیان گفتن طبیعیه که سه ماهگی یه سرفه های وحشتتتتتناکی میکرد که بردم بیمارستان طبی کودکان گفت سرماخوردگی ولی با داروهاش خوب نشد بردم دکتر خودش گفت بچت رفلاکس داره انقد بالا آورده که ریخته تو ریش 

بهش اسپری داد و دارو رفلاکس 

پس همینکه خوب شد دنبال درمان رفلاکسش با ش 

و خودت دقت کن به چیزی حساسیت نداره 

و اینکه دکتر بهم گفت نگو رفلاکس کی خوب میشه درمان قطعی نداره با بزرگ شدن بچه بهتر میشه 

ولی اینکه بگی کی حتما خوب میشه خب معلوم نیست. 

الان پسر من سه و نیم سالشه و طفلک هنوز درگیره خوب خوب نشده