2777
2789

سلام خانوم  های گل من دوتا برادر مبتلا به نقص ایمنی  میشناسم که تو تهران زندگی میکنن...و بخاطر شرایط بدنشون  نمیتونن مدرسه بخونن  یکیشون ۷ سالشه و یکیشون ۱۰ واقعا اگه کسی توانش داره  براشون تبلت بگیره تا حداقل مجازی بخونن  پدرشونم  معتاده ومادرشم هزار جور مریضی داره...یه خواهرشو  بخاطر اوضاع بد مالی به پاکستان دادن...برادر بزرگتر شون..هم خرج خونه رو میده...واقعا  اکه میتونین کمک کنید..در غیر اینصورت لطفا نادیده  بگیرید.. برای دریافت آدرس درخواست بدید  من خودم شهر دیگه ای زندگی میکنم و هیچ صنمی  باهاشون  ندارم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینطوری اینجا کسی اعتماد نمیکنه از اطرافیانتون مبلغو جمع کنید به عنوان هدیه تبلت بگیرید که بهشون برن ...

عزیزم اگه اطرافیان شرایطشو  داشتن مطمعن باش اینجا تایپک نمیزدم...بعدشم واقعا الان درک نمیکنم مهم نیته که شما نیت میکنین کمک کنید و ثواب دنیوی  واخروی  بگیرین حالا حتی اگه طرف رو  ندیده باشین...والا من خودم قبل مهاجرتم  کل وسایل خونمو دادم به همین خانواده نه می‌شناختم نه چیزی خواهرم گفته بود