2777
2789
عنوان

ترمیم معدل برای کنکوری ها. کنکوری ها بیاین 💜

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 54 پست
من تواخبار دیدم گفتن 

اون حتما اخباره گذشته بوده الان فقط دی ماه وخردادماه امکان ترمیم وجودداره البته شهریورهم میشه ترمیم کرد اماکساییکه میخان کنکور۱۴۰۲بدن اگ شهریورترمیم کنن دیگ واسشون نمره ترمیم حساب نمیشه وپشت کنکوریای۱۴۰۳میتونن شهریور ترمیم کنن

چنان تنهایه تنهایم که انگارنیستم باخود...
نه عزیزم تواطلاعیه جدید که گفتن دی ۴۰۱و خردادوشهریور۴۰۲بچه های کنکوری۴۰۲ میتونن ترمیم کنن وتاقبل نتی ...

مرسی قربونت برم حرف تو سنده برام 😘

از يك جايى به بعد؛قبل از اينكه آدمها خودشان را برايت شرح دهندميتوانى تا ته شان را حدس بزنى و بگويى:ببين فلاني من اين قصه ها را از حفظم...برو سرِ اصلِ مطلب!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی قربونت برم حرف تو سنده برام 😘

تودفترچه همه چیو گفتن گفتن تاشهریور باید دیپلم وپیش گرفته باشی که بتونی بری دانشگاه ولی توتمرکزت بزاررواینکه همون خردادتمومشون کنی

. 🌻🌻💚
خوبی عزیزم؟ ثبت نام کنکورشروع شده ها تافرداس واتم بالانمیومد بت پیام بدم دخترگل اینجافرستادم

مرررسی عزیزدلم خیلی با معرفتی 😍😘

از يك جايى به بعد؛قبل از اينكه آدمها خودشان را برايت شرح دهندميتوانى تا ته شان را حدس بزنى و بگويى:ببين فلاني من اين قصه ها را از حفظم...برو سرِ اصلِ مطلب!
تودفترچه همه چیو گفتن گفتن تاشهریور باید دیپلم وپیش گرفته باشی که بتونی بری دانشگاه ولی توتمرکزت بزا ...

انشاالله مرسی قربونت برم😘

چرا اول نرفتی پزشکی ؟

چون قبول نشدم 

فدات گلم موفق باشی

همچنین تو🤍