2777
2789
عنوان

ترمیم معدل برای کنکوری ها. کنکوری ها بیاین 💜

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 54 پست
دقیقا،خصوصاک نظام قدیم ترمیمش هم هنوز مشخص نیسته اگ ترمیم نباشه منکه میرم دیپلمه مجددمیگیرم

من دیپلمم تجربیه شما چی؟ میخاین کنکور چه رشته ای بدین 

از يك جايى به بعد؛قبل از اينكه آدمها خودشان را برايت شرح دهندميتوانى تا ته شان را حدس بزنى و بگويى:ببين فلاني من اين قصه ها را از حفظم...برو سرِ اصلِ مطلب!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منابعتون چی هستن؟ چاپشون چ سالیه؟ 

زیست و فیزیک و شیمی میکرو خیلی سبز همه شون چاپ جدیدن از دیوار خریدم ولی هنوز نرفتم سراغشونا😁

از يك جايى به بعد؛قبل از اينكه آدمها خودشان را برايت شرح دهندميتوانى تا ته شان را حدس بزنى و بگويى:ببين فلاني من اين قصه ها را از حفظم...برو سرِ اصلِ مطلب!

ببین عزیزم شما چه دی بخوای کنکور بدی چه تیر باید قبل از مرداد که میخوای انتخاب رشته کنی نمره سوابق تحصیلی داشته باشی که بتونن دانشگاهمون مشخص کنن 

ی دوقلو دارم به اسم آرین و آریا❤️
منم دیپلم تجربی دارم واس سال۹۶ میخام کنکورانسانی شرکت کنم

انشاالله موفق میشین

ببین عزیزم شما چه دی بخوای کنکور بدی چه تیر باید قبل از مرداد که میخوای انتخاب رشته کنی نمره سوابق ت ...

پس باید تا خرداد سال اینده ترمیم معدل کنم مرسی از راهنماییتون

دوستان ببخشید ترمیم معدل یعنی چی ؟؟  منم میخوام دوباره  کنکور بدم نظام قدیمم

عزیزم معدل از امسال ۴۰ درصد تو رتبه کنکور تاثیر داره . باز امتحان میدیم که معدل نهایی  بره بالا 

نه اون منظوری این شهریوری بودک رد شد شهریور اینده دیگ واسه شماحساب نمیشه اگ بخای۱۴۰۳کنکوربدی میتونی ...

نه عزیزم تواطلاعیه جدید که گفتن دی ۴۰۱و خردادوشهریور۴۰۲بچه های کنکوری۴۰۲ میتونن ترمیم کنن وتاقبل نتیجه نهایی نمراتشون ثبت میشه

. 🌻🌻💚
نه عزیزم تواطلاعیه جدید که گفتن دی ۴۰۱و خردادوشهریور۴۰۲بچه های کنکوری۴۰۲ میتونن ترمیم کنن وتاقبل نتی ...

من تاجایی ک دنبال میکنم اخباررو همچین اطلاعیه ای ندیدم راستش شمامیتونی عکس اطلاعیه روبزاری کجانوشتن؟

چنان تنهایه تنهایم که انگارنیستم باخود...