2777
2789

بچم دوهفته س سرما خورده خوب نمیشه واکسنش عقب افتاده

رسیده ام به خدایی که اقتباسی نیست ✨                        طریقتی که در آن حکم ها قیاسی نیست🌸                        خدا کسی است که باید به دیدنش بروی 🦋                     خدا کسی که از او سخت میهراسی نیست 🌱                       به مهربانی و بخشایش خدا سوگند🍃                             خطا نکردن ما غیر ناسپاسی نیست✨   ✨ یاازاول دل به رویایی نبند یابراین رویای ویران گریه کن...✨🌸💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خوب خیالم راحت شد بچم دوهفته س سرما خورده خوب نمیشه 

مرسی از راهنماییتون دوستان❤️

رسیده ام به خدایی که اقتباسی نیست ✨                        طریقتی که در آن حکم ها قیاسی نیست🌸                        خدا کسی است که باید به دیدنش بروی 🦋                     خدا کسی که از او سخت میهراسی نیست 🌱                       به مهربانی و بخشایش خدا سوگند🍃                             خطا نکردن ما غیر ناسپاسی نیست✨   ✨ یاازاول دل به رویایی نبند یابراین رویای ویران گریه کن...✨🌸💔

اصلا اصلا هیچ مشکلی نداره

من ی ماه بعدش زدم

رفتم مرکز بهداشت گفتن بهترین کارو کردی 

یکی از پرسنل همون جا با مریضی زده بود واکسن بچشو 

خودش میگفت تب شدید کرد ۱ ماه بستری شد

اصلا مشکلی نداره تا وقتی کاااااامل خوب نشده واسه واکسن نبرش...دکتر پسرم بهم گفت دیر بشه مشکل نداره